Prânzul la birou: variante sănătoase şi rapide

Pranzul la birou: variante sanatoase si rapide
Pranzul la birou: variante sanatoase si rapide

Ti se intampla des sa nu ai timp sa gatesti si sa iti iei mancare la pachet, dar sa iti doresti totusi sa mananci ceva sanatos?

Pranzul la birou: variante sanatoase si rapide. Ti se intampla des sa nu ai timp sa gatesti si sa iti iei mancare la pachet, dar sa iti doresti totusi sa mananci ceva sanatos? Parca nu iti vine sa comanzi o pizza sau un burger, ai putea incerca ceva delicios si sanatos in acelasi timp. Este important sa iti hranesti organismal cu nutrientii necesari astfel incat sa faci fata cu brio unei zile lucratoare pline.

Iata cateva variante de hrana pe care ai putea sa le incerci la birou, pregatite foarte usor si care sunt sanatoase:

Hummus cu crackers si betisoare din legume

Poti sa dai repede o fuga pana la magazine si sa iti cumperi o caserola de hummus. Hummusul este un aliment extrem de nutritiv si sanatos si usor. Il poti combina cu cativa biscuiti si o portie de legume taiate in stil betisor.

Vei fi garantat multumita de ceea ce mananci si vei avea satisfactie ca te-ai hranit cu ceva sanatos. Nautul iti asigura necesarul de protein, iar biscutii iti ofera carbohidratii necesari pentru o zi plina de energie. Poti incerca aceasta combinatie chiar si cand esti la dieta. Este un pranz echilibrat si delicios.

Pranzul la birou: variante sanatoase si rapide
Pranzul la birou: variante sanatoase si rapide[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Mix de salata cu branza, masline si seminte

Optiune mai fresh de atat nu exista. Vei primi toate vitaminele de care ai nevoie, daca servesti acest pranz si te vei simti foarte usoara. Cumpara o punga cu mix de Frunze; poti opta pentru sortimente care sa contina si sfecla, morcov sau telina. Ai de unde sa alegi. Adauga cateva masline fara samburi, branza feta sau telemea si un mix de seminte.

Daca nu esti la dieta, adauga si o chifla, pentru un pranz mai satios. Bucura-te de cea mai racoroasa si nutritiva salata.

Citeste si: //DESCOPERĂ// 16 mâncăruri rapide și ușor de făcut pentru momentele când ești pe fugă

Supa crema si un sandwich gustos

Daca iti doresti totusi un pranz mai satios, poti opta pentru o supa de linte sau din alte legume pisate, precum rosii, morcovi, mazare.

Nu uita sa adaugi crutoane. Vei avea astfel parte de necesarul de vitamine si nutrienti, fara sa te simti balonata dupa masa. Nu uita sa iti pregatesti si un sandwich dupa gustul tau, in functie de tipul de sunca si casacaval care iti plac tie.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Ce părere a avut Dan Bălan despre Arsenium, atunci când s-au cunoscut: "Mă privea de sus, dar asta e chestia lui, așa privește el oamenii!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies