Prea tare! Asta e camasa alba care nu se pateaza! Uite ce companie o vinde!

Prea tare! Asta e camasa alba care nu se pateaza! Uite ce companie o vinde!
Prea tare! Asta e camasa alba care nu se pateaza! Uite ce companie o vinde!

Desi pare greu de crezut, o companie a reusit sa produca o camasa ce nu poate fi patata. Este vorba de o camasa alba al carei material repinge orice urma de murdarie, transpiratie sau pata.

Camasa a fost inventata de o companie dedicata femeilor, Elizabeth& Clarke. Ca aceasta camasa sa devina populara, compania a lansat o campanie de donatii pe site-ul Kikstarter pentru a strange fonduri ca proiectul sa fie pus in practica.

Imediat dupa strangerea banilor se vor produce patru tipuri de camasi si de bluze: bluza simpla, office si chiar simplu tricou. Momentan acest articol vestimentar nu poate fi cumparat, dar cu o donatie de 25 de euro pe site-ul amintit puteti primi un astfel de produs acasa.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cu ce se ocupă cei doi copii ai Larisei Uță și ai lui Alin Oprea la Londra. Mai rar o asemenea educație: "Melissa nu mai poate să cânte..."

Care este secretul cornulețelor perfecte? Bunica Emilia de pe TikTok l-a dezvăluit! „Prăjiturile astea uscate sunt bune că le ții într-o cutie metalică și le păstrezi mai multe zile.”

Rebecca a încălcat regulamentul competiției! Ce decizie va anunța Andreea Mantea: „M-ai mințit și pe mine și pe noi toți”. Aflați ce se va întâmpla cu soarta concurentei în episodul de luni, 23 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies