Preapara un sandwich delicios cu piept de pui si mozzarella

Preapara un sandwich delicios cu piept de pui si mozzarella
Preapara un sandwich delicios cu piept de pui si mozzarella

Sandwichurile sunt o solutie ideala atunci cand nu vrei sa petreci prea mult timp in bucatarie . De asemenea le poti prepara daca planuiesti cu familia o excursie si vrei sa ai la indemana o gustare delicioasa. Uite ce trebuie sa faci.

Ingrediente necesare: piept de pui, ulei de masline, baghete de paine, sare si piper, cateva felii de bacon, mozzarella feliata, unt,  salata iceberg si mustar djon.

Mod de preparare:

Feliaza pieptul de pui si condimenteaza fiecare felie cu sare si piper.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Intr-o tigaie pune la incins putin ulei de masline si prajeste pe ambele parti pieptul de pui.

Dupa ce ai prajit puiul aseaza pe fiecare bucata cate o felire de bacon si mozzarella. Aseaza bucatile de pui intr-o tava si pune tava in cuptorul incalzit in prealabil. Dupa ce mozzarella s-a topit scoate puiul din cuptor.

Taie baghetele pe lateral astfel incat o parte sa ramana nesectionata.  Intinde pe partea de sus a baghetei, unt iar pe partea de jos mustar.  Aseaza salata intre cele doua parti ale baghetei iar apoi pune peste aceasta bucatile de pui.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies