Predictiile horoscopului tau lunar din Februarie 2023 sunt aici

Predictiile horoscopului tau lunar din Februarie 2023 sunt aici
Predictiile horoscopului tau lunar din Februarie 2023 sunt aici

Citește previziunile horoscopului 2023 al semnului tău pentru a vedea ce te așteaptă anul acesta sau consultă profilul de personalitate al fiecărui semn

Citește previziunile horoscopului 2023 al semnului tău pentru a vedea ce te așteaptă anul acesta sau consultă profilul de personalitate al fiecărui semn pentru a afla mai multe despre zodie.

Bine ați venit în februarie 2023, copii ai stelelor. Ați reușit să treceți de luna ianuarie, ceea ce nu este puțin lucru, deoarece prima lună a unui an este aproape întotdeauna una agitată și stresantă. Pe lângă epuizarea tipică de după sezonul de sărbători- o mahmureală emoțională, dacă vreți- există adesea o mulțime de presiuni pentru a schimba vechile obiceiuri, pentru a face noi promisiuni și

pentru a vă lansa în noul an.

Până în februarie, însă, suntem adesea puțin mai liniștiți. Nu numai că este cea mai scurtă lună a anului, dar aduce și sărbătoarea favorită a tuturor, plină de dulciuri: Ziua Îndrăgostiților. Deși sunt multe de spus despre comercialism, aceasta poate oferi totuși o ocazie excelentă de a sărbători relații prețioase de toate felurile. Dacă sunteți în cuplu, este posibil să fiți în căutarea unui cadou unic de Ziua Îndrăgostiților sau a unei experiențe distractive pe care să o faceți în pereche.

Dacă ești singură, poți totuși să te machiezi în joacă și să ieși în oraș cu prietenii sau, dacă te simți îndrăzneață, să mergi la o primă întâlnire. Indiferent de asta, astrele au multe de spus despre ceea ce ne va rezerva această lună, cu o lună plină la începutul lunii, plus mai multe tranzite planetare. Iată ce trebuie să știe zodia ta pentru a trece cu bine peste această lună de iarnă.

Predictiile horoscopului tau lunar din Februarie 2023 sunt aici
Predictiile horoscopului tau lunar din Februarie 2023 sunt aici[Sursa foto: PixaBay]

Prezentare generală a lunii februarie 2023

 În ciuda faptului că este cea mai scurtă lună a anului, indiferent de situație, dacă viața ta indică vreun potențial de dramă, stai liniștit în timpul Lunii pline în Leu de duminică, 5 februarie. Lunile pline scot la iveală animalul interior din noi toți. Deși acest lucru poate fi excelent pentru maratoane de sex, duce și la bârfe.

Dar dacă simți că vrei să rămâi în casă, dă vina pe luna plină și spune că astrologul tău ți-a spus să mănânci gustări și să te uiți la televizor.

Este greu să ignori Ziua Îndrăgostiților în februarie. Dacă este posibil, fă-ți planuri mai devreme în lună și respectă-le. Atunci când planeta comunicării Mercur intră în Vărsător distant sâmbătă, 11 februarie, oamenii se pot simți neangajați. Cel mai bun mod de a evita drama V-Day este să vă faceți un plan în prealabil, fie că îl ignorați, fie că dansați cu prietenii sau ieșiți la o întâlnire romantică.

Iar dacă ești un Vărsător aerisit, te rugăm să le trimiți un mesaj prietenilor sau partenerului/partenerilor tăi despre planurile de Ziua Îndrăgostiților.

Este ușor să dai vina pe Vărsător pentru că este evaziv, dar, sincer, cel mai mare evaziv din zodiac este Pești, iar sezonul lor începe sâmbătă, 18 februarie. Pești este un semn de apă, reprezentat de pești. Sunt genii creative, dar au solzi alunecoși și pot fi dificil de prins.

În următoarele câteva săptămâni, toată lumea se poate simți mai visătoare decât de obicei. În timp ce acest lucru poate face mai dificilă realizarea de planuri sau luarea de decizii mari, sezonul Peștilor este extrem de romantic. Fiind ultimul semn al zodiacului, Peștii nu sunt doar empatici, ci și înțelepți. Această perioadă a anului este minunată pentru dragoste. Fiți doar avertizați că orice copil conceput în această perioadă se va naște Scorpion.

Peștii reprezinta, de asemenea, un semn foarte psihic, iar intuiția ta va fi accentuată în această perioadă. Ține un jurnal de vise lângă patul tău în timpul sezonului Pești, mai ales în preajma Lunii noi în acest semn, duminică, 19 februarie. La aceeași dată, duminică, 19 februarie, Venus, care guvernează dragostea, frumusețea și banii, intră în îndrăznețul Berbec. Acest tranzit oferă tuturor semnelor astrale un impuls de încredere din partea universului, așa că nu uitați că ultima săptămână din februarie este minunată pentru a vă afirma nevoile în viața personală și profesională. Așadar, dacă Ziua Îndrăgostiților este nașpa, să știi că te poți revanșa odată ce romanticul Venus intră în Berbecul fierbinte.

Date astrologice importante în februarie 2023

Pentru a recapitula, iată care sunt datele importante pe care vei dori să le urmărești în această lună, indiferent de semnul tău astrologic:

Duminică, 5 februarie: Lună plină în Leu

Sâmbătă, 11 februarie: Mercur intră în Vărsător

Sâmbătă, 18 februarie: Lună nouă în Pești

Duminică, 19 februarie: Venus intră în Berbec

Horoscopul lunii februarie 2023 în funcție de semnul zodiacal

Nu ești sigur care este semnul tău solar? Iată o scurtă reîmprospătare a datelor pentru fiecare. 

Pești (19 februarie- 20 martie)

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Berbec (21 martie- 19 aprilie)

Taur (20 aprilie- 20 mai)

Gemeni (21 mai- 20 iunie)

Rac (21 iunie- 22 iulie)

Leu (23 iulie- 22 august)

Fecioară (23 august- 22 septembrie)

Balanță (23 septembrie- 22 octombrie)

Scorpion (23 octombrie- 21 noiembrie)

Săgetător (22 noiembrie- 21 decembrie)

Capricorn (22 decembrie- 19 ianuarie)

Vărsător (20 ianuarie- 18 februarie)

Pești (19 februarie- 20 martie)

Noroc, Pești. Sezonul tău începe luna aceasta. În timp ce există o mulțime de presiune pentru a petrece în jurul sezonului tău, este în regulă să rămâi în casă în primul weekend al lunii, deoarece luna plină te poate lăsa să te simți letargic. Cu toate acestea, spuneți da invitațiilor sociale pentru restul lunii, deoarece astrele sunt pline de surprize. Fie că este vorba de următoarea ta mare iubire sau de un mentor crucial, este posibil să întâlnești pe cineva în luna februarie care îți va schimba pentru totdeauna calea vieții. Citește aici horoscopul complet al lunii februarie, Pești.

Predictiile horoscopului tau lunar din Februarie 2023 sunt aici
Predictiile horoscopului tau lunar din Februarie 2023 sunt aici[Sursa foto: PixaBay]

Berbec (21 martie- 19 aprilie)

Februarie este despre plăcere, Berbec, așa că noroc cu asta. În timp ce acest lucru indică faptul că, indiferent de sentimentele tale despre Ziua Îndrăgostiților, dragostea curge în această lună, stelele indică, de asemenea, că puterile tale creative vor fi în plină forță. Și, la sfârșitul lunii, Venus, care guvernează dragostea, frumusețea și banii, intră în semnul tău, aducând binecuvântări în dragoste (și, deși un astrolog nu poate promite bani în această economie, să sperăm că va fi abundență în toate domeniile vieții tale). Citește aici horoscopul tău complet pentru luna februarie, Berbec.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Taur (20 aprilie- 20 mai)

Ești un semn de pământ cu picioarele pe pământ, Taur, guvernat de fermecătoarea Venus, zeița iubirii, a banilor și a abundenței. Luna februarie te vede relaxându-te și bucurându-te de momente frumoase acasă, ceea ce orice Taur apreciază. Și, dacă nu ești pe deplin fericit în spațiul actual, această lună aduce schimbări binevenite pe frontul de acasă. În afară de o zi stresantă la începutul lunii, februarie este în mare parte despre o mai mare intimitate în relațiile tale romantice și platonice. Citește aici horoscopul complet al lunii februarie, Taur.

Gemeni (21 mai- 20 iunie)

Februarie este o lună frumos romantică pentru tine, Gemeni. S-ar putea să te surprinzi pe tine însuți prin aprofundarea unei relații actuale, mai ales în preajma Lunii pline în Leu la începutul lunii. Grație mișcărilor planetei tale guvernatoare, mesagerul Mercur, februarie aduce discuții importante, Gemeni. Scopul tău nu este să fugi și să te ascunzi, ci să vezi beneficiile abordării unor conversații "serioase", fie că este vorba despre prietenii, dragoste sau bani, iar apoi să te bucuri de noutatea împământenită care vine odată cu punerea în sfârșit a unei probleme la punct. Citește aici horoscopul tău complet pentru luna februarie, Gemeni.

Rac (21 iunie- 22 iulie)

Luna februarie este despre abundență, Rac. Din păcate, economia este mult prea încurcată pentru ca astrologii să promită bani. Cu toate acestea, uneori, astrele indică pur și simplu manifestarea. Așadar, deși această lună este un moment excelent pentru a purta discuții despre bani, chiar dacă nu vedeți un aflux de bani, așteptați-vă să încheiați luna simțindu-vă mai pozitiv din punct de vedere mental decât atunci când a început. Emoțiile noastre contează ca și posesiuni, iar stelele se aliniază în această lună magică pentru a-ți extinde averea. Citește aici horoscopul complet al lunii februarie, Rac.

Leu (23 iulie- 22 august)

Februarie începe cu o lună plină în semnul tău, Leu, și este un weekend pe care este mai bine să îl petreci ca o pisică de casă, dormind și acceptând multă atenție. Vei fi recunoscător pentru odihnă, pentru că apoi februarie pivotează și se concentrează pe viața ta personală. Nu numai că vei reuși să iei contact cu nevoile tale, de la despărțirea de un partener până la a duce o relație la nivelul următor, dar te vei trezi afirmându-le cu calm și încredere (iar prietenii și iubiții sunt gata să te asculte). Citește aici horoscopul complet al lunii februarie, Leu.

Fecioară (23 august- 22 septembrie)

Cartea ta de tarot corespunzătoare este pustnicul, Fecioară, iar începutul lunii februarie îți cere să îți croiești timp de singurătate pentru odihnă și reîncărcare. Din fericire, planeta ta guvernatoare, mesagerul Mercur, este de partea ta, ajutându-te să îți menții limitele și să îți aperi nevoile. A doua jumătate a lunii februarie se concentrează pe viața ta amoroasă și te vede bucurându-te de începutul unui nou ciclu în ceea ce privește orice iubire sau prietenie dragă. Citește aici horoscopul complet al lunii februarie, Fecioară.

Balanță (23 septembrie- 22 octombrie)

La începutul lunii februarie, asteroidul Ceres îți cere să îți faci timp pentru tine, chiar dacă te afli într-un parteneriat fericit și angajat. Pentru că ești semnul parteneriatelor și ești guvernată de romanticul Venus, poate fi ușor pentru Balanțe să se piardă uneori în relații. Poate că cel mai satisfăcător rezultat al acestui tranzit este ca pe parcursul lunii februarie, indiferent cât de romantică devine Ziua Îndrăgostiților, să nu pierzi din vedere importanța prieteniilor și să continui să hrănești iubirile platonice din viața ta. Citește aici horoscopul tău complet pentru luna februarie, Balanță.

Scorpion (23 octombrie- 21 noiembrie)

Iată un fapt amuzant, Scorpionule: Scorpionii sunt concepuți în această perioadă a anului, așa că, dacă te simți enervată de Ziua Îndrăgostiților, prefă-te că este o altă versiune a Halloween-ului și sărbătorește într-un mod unic și înfricoșător. În timp ce există o mulțime de oportunități de a sărbători în această lună, cariera ta vine în prim-plan în februarie. Fă-ți timp pentru autoîngrijire, pentru că în această lună aglomerată, bogată în oportunități, riști să te epuizezi dacă nu aloci timp pentru odihnă. Citește aici horoscopul complet al lunii februarie, Scorpion.

Săgetător (22 noiembrie- 21 decembrie)

Odihnește-te cât de mult poți la începutul lui februarie; vei fi recunoscător că ai făcut-o mai târziu în cursul lunii. Mulțumită mișcărilor din partea mesagerului Mercur, în această lună vă vedeți conectați cu prietenii, așa că pregătiți-vă pentru un calendar social ocupat. Desigur, luna aceasta este Ziua Îndrăgostiților și, deși nu există nimic care să indice altceva decât trandafiri, sărbătoarea nu va fi principalul tău obiectiv. Februarie te vede întorcându-te spre interior, depunând efort în casa ta și amintindu-ți că fiecare zi se poate simți ca o sărbătoare cu prieteniile potrivite.  Citește aici horoscopul complet al lunii februarie, Săgetător.

Capricorn (22 decembrie- 19 ianuarie)

Iubești rezultatele, Capricorn, iar luna plină de la începutul lui februarie aduce roadele muncii pe care ai început-o în ianuarie. Din păcate, nu poți avea încredere în niciun astrolog care se pronunță asupra banilor în această economie, dar astrele indică o lună destul de abundentă pentru tine. În timp ce ești entuziasmat de perspectiva veștilor bune din punct de vedere profesional, viața ta de familie este, de asemenea, într-un loc fericit în acest februarie. S-ar putea să te vezi devenind mai intim cu un partener sau bucurându-te de evoluția unei noi prietenii.  Citește aici horoscopul tău complet pentru luna februarie, Capricorn.

Vărsător (20 ianuarie- 18 februarie)

În timp ce sezonul tău se încheie luna aceasta și începe cel al Peștilor, probabil că nici nu vei observa, Vărsătorule. Luna februarie a ta este marcată de zile magice pentru romantism, așa că, chiar dacă încerci să te ascunzi de iubire în această lună a Sfântului Valentin, s-ar putea să te găsească. Singura întrebare este dacă poți face diferența între ziduri și limite și dacă poți lăsa cu adevărat pe cineva să se apropie de tine? Citește aici horoscopul tău complet pentru luna februarie, Vărsătorule.

Citește și: Horoscopul Capricornului pentru luna februarie 2023

Citește și: Horoscopul Leului pentru luna februarie 2023

Citește și: Horoscopul Sagetatorului pentru luna februarie 2023



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies