Preferințele pe care soțul lui Karmen Minune le-a avut atunci când s-au căsătorit. „Atâta timp cât știu că sunt decentă, nu are de ce soțul meu să fie gelos.”

Preferințele pe care soțul lui Karmen Minune le-a avut atunci când s-au căsătorit. „Atâta timp cât știu că sunt decentă, nu are de ce soțul meu să fie gelos.”
Preferințele pe care soțul lui Karmen Minune le-a avut atunci când s-au căsătorit. „Atâta timp cât știu că sunt decentă, nu are de ce soțul meu să fie gelos.”

Karmen Minune a vorbit despre ce preferințe a avut soțul ei în momentul în care și-au unit destinele.

Karmen Minune, fiica lui Adrian Minune, are o căsnicie frumoasă și o fiică de care se bucură împreună cu soțul ei. Invitată în cadrul podcastulu realizat de Anamaria Prodan ,  artista a povestit cum ea împreună cu soțul au avut niște discuții de la începutul mariajului în care a încercat să înțeleagă anumite preferințe ale lu, cum ar fi îmbrăcămintea ei mai decentă. Acum, de când ea este mamă și soție, nu mai simte nevoia să se îmbrace extravagant, iar atâta timp cât ea simte că este decentă, nici soțul ei nu are motive să fie gelos. 

„Am discutat de la început niște lucruri, iar pe parcurs bineînțeles că i-am înțeles și eu micile preferințe pe care le are, cum ar fi îmbrăcatul mai decent, oricum sunt mamă, nu mai am acea postură de copilă nebunatică, fată singură și așa mai departe. Toată lumea știe că am un soț, că sunt căsătorită, că sunt mamă și atunci nu trebuie să mă mai îmbrac știu eu cum.
Dar și eu sunt ok cu asta. Atâta timp cât știu că sunt decentă, nu are de ce soțul meu să fie gelos.”
, a povestit Karmen Minune.

Karmen Minune, despre legile nescrise din familia rromilor

Citește și: Karmen Minune, despre relația pe care o are cu tatăl ei. Cum se înțeleg cei doi, chiar dacă nu vorbesc foarte mult? „În momentul în care ne așezăm la masă, el se uită la mine, eu știu ce vreau să zică el.”

Karmen Minune
Karmen Minune[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Karmen Minune, confesiuni despre cum a simțit răutatea oamenilor pentru faptul că este fiica lui Adrian Minune. „Mie mi-a fost foarte greu să înțeleg de ce se uită oamenii așa și ce au cu mine”

Din spusele lui Karmen, soțul ei nu este de etnie rromă, însă a povestit despre cum arată gelozia într-o familie de acest fel, care sunt legile nescrise pe care o

familie de rromi le are  și cum ar trebui să arate respectul între soți, dar și între ceilalți bărbați care le respectă familia lor.  „La țigani există niște legi nescrise, cum ar fi dacă mă respecți, eu sunt bărbat, tu ești bărbat. Dacă mă respecți, nu te așezi lângă nevasta mea. Dacă mă respecți, când ne întâlnim undeva, nu te pupi cu nevasta mea pe obraz. Nevasta mea e doar a mea.
Și asta cu telefonul. Ai numărul lui nevastă-mea. La țigani nu prea. Și sunt multe, dar diferă în funcție de cât de emancipate sunt familiile respective. Mai sunt unii care trăiesc în mediul ăla în care nu există, literă de lege ca nevasta mea să nu vorbească cu nimeni niciodată.”,
a mai spus fiica lui Adrian Minune.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Karmen Minune
Karmen Minune[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Karmen Minune, confesiuni despre cum a simțit răutatea oamenilor pentru faptul că este fiica lui Adrian Minune. „Mie mi-a fost foarte greu să înțeleg de ce se uită oamenii așa și ce au cu mine”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies