Pregateste cel mai bun cidru de pere si de ghimbir! Te scapa imediat de balonare si e delicios

Pregateste cel mai bun cidru de pere si de ghimbir! Te scapa imediat de balonare si e delicios
Pregateste cel mai bun cidru de pere si de ghimbir! Te scapa imediat de balonare si e delicios

Cidrul de pere si de ghimbir este o bautura naturala, care ajuta la reducerea apetitului, la imbunatatirea digestiei, precum si la reglarea nivelului de zahar in sange, la inlaturarea starilor de greata sau balonare.

Iata cum se prepara:

 

- 3 pere mari

 

- 1 felie de radacina de ghimbir

 

- 2 bete de scortisoara

 

- 1 steluta de anason

 

- 500 de ml de suc de mere

 

- 500 ml de apa

 

- un sfert lingurita de sare de mare

 

Spalati bine perele, taiati-le in jumatate si indepartati cu un cutit centrul, apoi taiati fructele cubulete si pasati-le cu ajutorul unui blender sau cu ce aveti la indemana, pana se fac piure.

Se pune piureul intr-o cratita mare, se adauga sucul de mere, apa, ghimbirul tocat marunt, batoanele de scortisoar, stelutele de anason si sarea de mare.

 

Se lasa amestecul sa fiarba timp de 20-30 de minute de cand a inceput sa clocoteasca. Se serveste bautura obtinuta calda sau rece, dupa preferinta.

 

Sursa: lataifas.ro



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Prima reactie a lui Ionut, dupa ce Nella a anuntat despartirea! Cum i-a raspuns Jaguarul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies