Aceste delicioase dulciuri au un interior secret si se servesc cu crema de branza si bomboane de caramel.
Timp de pregatire: 30 de minute
Timp de gatire: 20 de minute
Grad de dificultate: Usor
Portii: 12
Calorii per portie: 667
Ingrediente
175g de unt, lasat afara
175g zahar muscovado light
175g faina cu factor de crestere
2 oua mari
2 linguri lapte
bomboane de caramel
400g de sos de caramel
200g crema de branza
100g unt sarat, lasat afara
450g de zahar pudra
Mod de preparare
1. Incalzeste cuptorul la 180 de grade/gaz 4 si pune 12 hartii de birose in tava. Adauga untul si zaharul intr-un vas si amesteca cu blenderul pana cand obtii o crema moale.
Adauga ouale si amesteca din nou, apoi faina si laptele. Amesteca pana cand toate sunt bine combinate. Imparte amestectul il hartii si coace timp de 20 de minute. Lasa la racit.
2. Amesteca 140g de sirop de caramel cu crema de branza, unt si zaharul pudra pana cand obtii o crema moale. Lasa 10 minute la racit. Fa o gaura in mijlocul fiecarei briose si umple-le cu sirop de carmel.
Pune crema intr-o punga si orneaza fiecare briosa.
Sursa: bbcgoodfood.com
Timp de pregatire: 30 de minute
Timp de gatire: 20 de minute
Grad de dificultate: Usor
Portii: 12
Calorii per portie: 6 67
Ingrediente
175g de unt, lasat afara
175g zahar muscovado light
175g faina cu factor de crestere
2 oua mari
2 linguri lapte
bomboane de caramel
Pentru crema
400g de
sos de caramel
200g crema de branza
100g unt sarat, lasat afara
450g de zahar pudra
Mod de preparare 1. Incalzeste cuptorul la 180 de grade/gaz 4 si pune 12 hartii de birose in tava. Adauga untul si zaharul intr-un vas si amesteca cu blenderul pana cand obtii o crema moale. Adauga ouale si amesteca din nou, apoi faina si laptele.
Amesteca pana cand toate sunt bine combinate. Imparte amestectul il hartii si coace timp de 20 de minute. Lasa la racit.
2. Amesteca 140g de sirop de caramel cu crema de branza, unt si zaharul pudra pana cand obtii o crema moale. Lasa 10 minute la racit. Fa o gaura in mijlocul fiecarei briose si umple-le cu sirop de carmel. Pune crema intr-o punga si orneaza fiecare briosa.
Sursa:
bbcgoodfood.com Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro