Aceste briose sunt sanatoase si contin grasimi nesaturate benefice pentru inima ta.
Timp de pregatire: 10 minute
Timp de gatire: 20 minute
Grad de dificultate: Usor
Portii: 12
Calorii per briosa: 164
Ingrediente
50g quinoa
100g caise deshidratate maruntite
250g crema de branza
3 oua mari
1 lingurita extract de vanilie
2 lingurite de ulei de rapita
2
mere mici date pe razatoare
Sucul si coaja de la o portocala mica
50g seminte de dovleac
50g faina integrala
50g migdale macinate
2 lingurite de seminte de chia
25g germeni de grau
O lingurita si jumatate de praf de copt
Mod de preparare
1.
Incalzeste cuptorul la 180 de grade/gaz 4 si pune hartii pentru briose in tava speciala de briose. Pune quinoa si caisele intr-o cratita mica ce are 300 ml de apa, fierbe-le pana dau in clocot, da focul mic si acopera pentru 20 minute, pana cand apa a fost absorbita si quinoa s-a gatit. Verifica din cand in cand ca apa sa nu se absoarba definitiv.
2.
Intre timp, bate crema de branza cu ouale, extractul de vanilie, uleiul, merele, coaja si sucul de portocala. Adauga-l in amestecul de quinoa, apoi pune semintele de dovleac, faina, migdalele, semintele de chia, germenii de grau si praful de copt. Umple formele de briose si pune tava la cuptor pentru 20 de minute.
Sursa: bbcgoodfood.com
Timp de pregatire: 10 minute Timp de gatire: 20 minute Grad de dificultate: Usor Portii: 12 Calorii per briosa: 164
Ingrediente
50g quinoa 100g caise deshidratate maruntite 250g crema de branza 3 oua mari 1 lingurita extract de vanilie 2 lingurite de ulei de rapita 2 mere mici date pe razatoare Sucul si coaja de la o portocala mica 50g seminte de dovleac 50g faina integrala 50g migdale macinate 2 lingurite de seminte de chia 25g germeni de grau O lingurita si jumatate de praf de copt Mod de preparare
1.
Incalzeste cuptorul la 180 de grade/gaz 4 si pune hartii pentru briose in tava speciala de briose. Pune quinoa si caisele intr-o cratita mica ce are 300 ml de apa, fierbe-le pana dau in clocot, da focul mic si acopera pentru 20 minute, pana cand apa a fost absorbita si quinoa s-a gatit. Verifica din cand in cand ca apa sa nu se absoarba definitiv.
2. Intre timp, bate crema de branza cu ouale, extractul de vanilie, uleiul, merele, coaja si sucul de portocala.
Adauga-l in amestecul de quinoa, apoi pune semintele de dovleac, faina, migdalele, semintele de chia, germenii de grau si praful de copt. Umple formele de briose si pune tava la cuptor pentru 20 de minute.