Pregateste-te de primavara: curata-ti colonul!

Pregateste-te de primavara: curata-ti colonul!
Pregateste-te de primavara: curata-ti colonul!

Vrei sa iti reglezi digestia, glicemia sa scapi de toxinele din organism, sa ai tenul luminos, pielea si respiratia frumos mirositoare?

Pentru toate acestea si multe alte beneficii trebuie sa pornesti procesul de curatire din interior, prinde toxifierea si curatarea colonului, un proces care ar trebui sa devina cat de curand un mod de viata pentru noi toti.

Taratele de psyllium ne pot rezolva insa aceasta problema intr-un mod delicat, fara a ne supune organismul unui regim drastic sau unei detoxifieri, care, in unele cazuri s-a dovedit ineficienta. 

Bogate in fibre, taratele de psyllium regleaza tranzitul intestinal si detoxifiaza organismul curatand colonul in toate coturile lui.

Fibrele actioneaza mecanic, nu sunt asimilate de organism, ci au doar rolul unui laxativ. Consumate cu regularitate la micul dejun, taratele de psyllium au rolul de a ajuta la eliminarea rezidurilor vechi, ceea ce face ca riscul de cancer de colon sa scada considerabil. In plus, taratele de psyllium au capacitatea de absortie a apei ceea ce le face sa se umfle in momentul in care ajung in stomac si sa dea o senzatia de satietate, sa scada

pofta de mancare si sa ajute in cazul persoanelor care doresc sa piarda din kilograme. Ele restabilesc flora intestinala si actioneaza ca o maturica care poate ajunge in toate coturile si ungherele colonului.

Cercetatorii au descoperit ca persoanele care au consumat tarate de psyllium au reusit sa reduca valorile colesterolului si glicemia, fibrele actionand ca un burette ce absoarbe toxinele si ajuta la eliminarea delicata a acestora. De regula, taratele de psyllium se consuma la micul dejun impreuna cu seminte de in pisate in amestec cu iaurt, sau suc natural, ceai sau apa, caz in care se ingereaza imediat

pentru a se evita inchegarea lor care se produce rapid. Atentie insa! Persoanele care doresc sa introduca aceste tarate in alimentatia zilnica trebuie sa consume mult mai multa apa, jumatate de litru imediat dupa ingerarea lor, in lipsa acesteia existand pericolul de constipatie cronica.

Iata semne care iti arata ca ai nevoie de o detoxifiere:

- oboseala cronica

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

-transpiratie si respiratie urat mirositoare

-constipatie

-obezitate

-pofta de

dulciuri sau prajeli

-capacitate redusa de concentrare

- limba incarcata de depunere albicioasa

- ten incarcat- acnee

-anxietate

- hemoroizi

-diabet



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies