Pregateste-te pentru sezonul cald! Uite cateva tinute chic!

Pregateste-te pentru sezonul cald! Uite cateva tinute chic!
Pregateste-te pentru sezonul cald! Uite cateva tinute chic!

O sedinta de shopping inainte de a incepe vara este solutia pentru orice dimineata in care te trezesti in impas atunci cand iti alegi tinuta potrivita.

Culori care iti vor picta vara in cele mai frumoase nuante, croieli moderne si stiluri variate – acestea sunt caracteristicile imbatabile ale colectiei Takko care te vor  incuraja sa iesi din zona de confort si sa experimentezi pe cat posibil.

Caracterizate de prospetimea verii, noutatile lunii iunie propun piese in nuante vii, feminine si delicate, numai bune pentru a realiza cele mai romantice look-uri, iar popularul alb capata o atitudine sic in combinatii elegante.



Prima luna de vara este dedicata totodata stilului sport, asa ca tricourile casual, cu imprimeu grafic sau text, devin un manifest pentru atitudinea relaxata si laitmotivul unei tinute de birou si de weekend in acelasi timp.

Fiecare look va fi evidentiat de accesoriile in ton cu atmosfera de vara- bratari si coliere colorate, esarfe fluide si ochelarii de soare.



1.
Bluza- 69,99 lei
2. Pantaloni- 99,99 lei
3. Geanta- 45,99 lei
4. Colier- 45,99 lei

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

1. Top- 69,99 lei
2. Pantaloni- 79,99 lei
3. Esarfa- 27,99 lei
4. Ochelari- 25,99 lei
5.

Bratari- 25,99 lei



1. Top- 69,99 lei
2. Pantaloni- 99,99 lei
3. Colier- 35,99 lei
4. Geanta- 79,99 lei

1. Maiou- 35,99 lei
2. Pantaloni- 129,99 lei
3. Esarfa- 29,99 lei
4. Cercei- 27,99 lei
5.

Colier- 29,99 lei
6. Geanta- 75,99 lei



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies