Pregateste-te pentru vara la un salon exclusivist: GLOW CONCEPT!

glow concept, glowconcept.ro, salon, vara, salon exclusivist
glow concept, glowconcept.ro, salon, vara, salon exclusivist

Vara este la doar cateva saptamani distanta si suntem siguri ca iti doresti sa arati perfect. Chiar daca te preocupa aspectul fizic in orice sezon, poate ai observat si tu ca vara, acorzi mai multa importanta modului in care arata pielea si iti doresti ca parul sa fie perfect in fiecare zi. Este drept ca in sezonul cald, pielea este mult mai expusa (porti rochii, fuste, pantaloni scurti, bluze fara umeri) si dorinta de a te bronza este foarte mare.

In cazul parului, trebuie sa stii ca vara are nevoie de ingrijire suplimentara, deoarece poate fi afectat de radiatia solara, de apa din piscine si chiar si de apa marii. Probabil ai observat si tu ca parul este mai uscat vara si de aceea, are nevoie de tratamente aplicate cat mai des, atat acasa, dar si la un salon de coafura. 

Trebuie sa mentionam si faptul ca in perioada starii de urgenta, saloanele de infrumusetare au fost inchise, asa ca sigur astepti cu nerabdare sa te tunzi, vopsesti si sa beneficiezi de cat mai multe tratamente care sa

iti readuca increderea in sine si sa te faca sa stralucesti din toate punctele de vedere. 

Daca nu ai gasit inca un salon pe placul tau, avem o recomandare pentru tine: GLOW CONCEPT. Este un salon exclusivist, amplasat vizavi de Mall Vitan, o locatie usor accesibila din orice parte a Bucurestiului. La GLOW CONCEPT te poti bucura de cele mai bune servicii de infrumusetare: coafor, bronzare, cosmetica, tratamente faciale, manichiura-pedichiura.

Vei fi pe cele mai bune maini, echipa salonului fiind tineri cu studii in domeniu, care iti vor recomanda ceea ce ti se potriveste cel mai bine. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Salonul este vizitat si de catre vedete din showbizul romanesc, cum ar fi Dorian Popa si iubita lui Babs, celebra makeup artist Ema Uta,si multi altii.

Daca i-ai admirat vreodata bronzul perfect si manichiura impecabila a lui Dorian Popa, acum i-ai aflat ,,secretul” si poti merge si tu la GLOW CONCEPT. 

Dintre tratamentele de care te poti bucura la cosmetica, enumeram: epilat, pensat (atat femei, dar si barbati), make-up de zi si de seara cu produse MAC si bineinteles sa nu uitam de tratamentele faciale: microdermabraziune cu particule de diamant, tratament de curatare Juliette Armand si tratamentul de curatare GLOW. 

glow concept, glowconcept.ro, salon, vara, salon exclusivist
glow concept, glowconcept.ro, salon, vara, salon exclusivist

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

In ceea ce priveste partea de solar, trebuie sa stii ca salonul dispune de peste cinci aparate de bronzare noi, conforme standardelor in vigoare, pentru ca tu sa te bronzezi in cele mai bune conditii. Sunt aparate solar cu colagen si vitamina D, care iti vor oferi un bronz instant si de durata. De asemenea, salonul ofera si o selectie foarte mare de creme de la Australian Gold, 7Suns, TannyMaxx, ce iti vor proteja pielea in timpul procesului de bronzare. 

Asadar, daca esti in cautarea unui solar Vitan si a unui salon exclusivist, modern, cu un design unic si o echipa tanara si primitoare, care iti va oferi cele mai bune sfaturi, alege cu incredere GLOW CONCEPT. Meriti cele mai bune tratamente, care te vor ajuta sa te pregatesti pentru vara! 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies