Premiera serialului “Lacrimi la Marea Neagră”, urmarită de peste un milion de fani din întreaga țară

Premiera serialului “Lacrimi la Marea Neagră”, urmarită de peste un milion de fani din întreaga țară
Premiera serialului “Lacrimi la Marea Neagră”, urmarită de peste un milion de fani din întreaga țară

Premiera serialului “Lacrimi la Marea Neagră”, urmarită de peste un milion de fani din întreaga țară

# Dragostea care se infiripa intre Nefes si Tahir capata forta cu fiecare secventa ce se deruleaza in fata telespectatorilor

 Peste un milion (1.143.000) de telespectatori din intreaga tara au trait aseara emotia uriasa, alaturi de personajele centrale ale serialului “Lacrimi la Marea Neagra”, la Kanal D.

Un subiect dramatic si actual -  violenta domestica, o poveste de dragoste care iti taie rasuflarea, actori exeptionali, scenariu alert si, nu in ultimul rand, aspecte ale unui mod de viata inedit, traditional al  comunitatilor de pe tarmul turcesc al

Marii Negre, toate acestea dau forta acestei productii care cucereste publicul si in Romania.

Citeste si: İrem Helvacıoğlu, eroina serialului: “M-a emotionat profund suferinta personajului meu!”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Imagini, în exclusivitate, din Turcia, din casa unde se filmează “Lacrimi la Marea Neagră”

Adevarate caractere, personajele din “Lacrimi la Marea Neagra”  impresioneaza prin autenticitate, prin modul in care reusesc sa inspire forta prin toti porii. Pornind de la nesupusa Nefes (Irem Helvacioglu), Tahir (interpretat de Ulas Tuna Astepe) si pana la Mustafa (Sinan Tuzcu), Asiye (Oyku Gurman), aceste adevarate caractere poarta parca pecetea “oamenilor marii”, vijeliosi, justitiari si cu inima mare. Dragostea care se infiripa intre Nefes si Tahir capata forta cu fiecare secventa ce se deruleaza in fata telespectatorilor.

Pe intreaga perioada de difuzare a episodului de aseara, 20:00– 22:45, Kanal D s-a clasat pe locul doi in topul televiziunilor din Romania, atat pe targetul All Urban, cat si pe cel National.

In intervalul orar mai sus mentionat, serialul “Lacrimi la Marea Neagra” a fost urmarit, in medie, in fiecare minut al difuzarii, de peste 875.000 de fani. Aseara, Kanal D a inregistrat  4,9% rating si 13,2% cota de piata, pe targetul National, si 3,9% rating si 10,9% cota de piata, pe targetul All Urban.

Nu pierdeti in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod al serialului „Lacrimi la Marea Neagra”, o poveste extraordinara despre vindecarea prin iubire, despre puterea de a fi liber.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies