Premierul Boris Johnson, tată pentru a șaptea oară! Soția sa, Carrie, a adus pe lume o fetiță

Boris Johnson a devenit din nou tată
Boris Johnson a devenit din nou tată

Boris Johnson a devenit din nou tată, după ce soția lui a născut, joi dimineață, o fetiță

Premierul britanic Boris Johnson și Carrie, soția sa, au anunțat că vor fi din nou părinți în luna iulie a acestui an, printr-o postare pe Instagram, la doar două luni după ce s-au căsătorit în mare secret în catedrala din Westminster. O purtătoare de cuvânt a cuplului a declarat, în urmă cu foarte puțin timp, că a venit pe lume cel de-al doilea lor copil. Prim-ministrul mai are șase copii din relațiile anterioare.

Citeste si: Christina Ricci a născut! Actrița a devenit mămică pentru a doua oară: „Inima mea a explodat!”

Boris Johnson a devenit din nou tată
Boris Johnson a devenit din nou tată[Sursa foto: Instagram]

Boris Johnson a devenit din nou tată!

„Prim-ministrul și doamna Johnson sunt încântați să anunțe astăzi nașterea unei fetițe sănătoase la un spital din Londra. Atât mama, cât și fiica se simt foarte bine.

Cuplul ar dori să mulțumească strălucitei echipe de maternitate NHS (Serviciul Național de Sănătate) pentru toată îngrijirea și sprijinul acordat”, se arată în comunicatul prezentat de purtătoarea de cuvânt. Primele felicitări oficiale au venit din partea liderului Partidului Laburist, Sir Keir Rodney Starmer.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Până la acest moment, numele fetiței nu a fost făcut public, dar băiatul lor, Wilfred Lawrie Nicholas Johnson, a primit numele medicilor care l-au tratat pe Boris Johnson când a fost

internat la terapie intensivă din cauza infecției cu Sars-Cov-2.

Citeste si: Soția DJ-ului Markus Schulz, românca Adina Butar, este însărcinată! Vedeta a dezvăluit sexul și numele bebelușului

Boris Johnson a devenit din nou tată
Boris Johnson a devenit din nou tată[Sursa foto: Instagram]

Boris Johnson mai are șase copii!

Fetița care a venit de curând pe lume este al șaptelea copil al premierului Johnson. Oficialul a recunoscut acest lucru abia în luna septembrie anul acesta, după ce foarte mult timp au circulat diferite zvonuri legate de câți copii are Boris Johnson, în vârstă de 57 de ani.

Acesta are patru copii cu fosta sa soție, Marina Wheeler, un copil născut în anul 2009 ca urmare a unei aventuri cu Helen Macintyre, consultant în artă, iar acum doi copii cu actuala sa soție, Carrie, în vărstă de 33 de ani.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Haziran și Luis Gabriel au aflat sexul bebelușului! Cei doi sunt în culmea fericirii: „Ne-a spus doamna doctor...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies