Premierul Florin Cîțu, noi reguli pentru campania de vaccinare! Va fi introdusă o nouă etapă!

premierul florin cîțu despre campania de vaccinare
Premierul Florin Cîțu, noi reguli pentru campania de vaccinare! Va fi introdusă o nouă etapă!

Florin Cîțu aduce noi modificări în campania de vaccinare. Cine va avea de câștigat?

Premierul Florin Cîțu anunță introducerea unei noi etape de vaccinare, care va fi destinată angajaților din mediul privat ce intră în contact cu un număr mare de persoane.

Florin Cîțu anunță că va fi gândită o nouă strategie în ceea ce privește campania de vaccinare. Unele categorii vor fi trecute în cea de-a treia etapă.

„Pe parcurs, o dată cu venirea vaccinurilor, vom modifica hotărârile de Guvern, pentru a accelera campania de vaccinare.Etapa

a doua a început cu 2 săptămâni mai devreme decât era programat și, dacă lucrurile vor merge bine, va fi accelerată și etapa a treia, care poate demara la începututl lui aprilie.”, a precizat Premierul.

El a explicat faptul că în luna februarie autoritățile speră să ajungă la a face 220.000 de doze săptămânal.

Săptămâna viitoare vom primi compensare de la Pfizer, pentru vaccinurile care nu au sosit în această săptămână.”,

a anunțat Florin Cîțu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Klaus Iohannis, anunț important despre redeschiderea școlilor: „Pot să vă comunic că..."

Etapa a 3-a A a campaniei de vaccinare, una intermediară”

campania de vaccinare anticoronavirus

„Profesorii sunt în etapa a 2-a. În etapa a 2-a încercăm să menținem 75% persoane peste 65 de ani, plus pacienți cu boli cronice. Restul, angajați care trebuie să mențină funcționarea statului.Persoanele din mediul privat, care lucrează în bănci, în casieriile supermarketurilor, în general, care au contact cu multe persoane, vor intra în etapa a 3-a A”, a arătat Premierul.

„Vom avea 4 milioane de doze până în 29 martie, 2 milioane de persoane vaccinate cu ambele doze, în scenariul optimist.”

Citeste si: Premierul Florin Cîțu, despre vaccinul anti-COVD-19: „Campania de vaccinare..."

„Nu este momentul pentru o reformă în administrație!”

Nu există tensiuni în Guvern, doar dorința ca lucrurile să meargă perfect.”, a mai declarat Florin Cîțu.

În ceea ce privește nemulțumirile sindicatelor cu privire la înghețarea salariilor bugetarilor și la creșterea anemică a salariului minim, Florin Cîțu a declarat:

”România trece printr-o perioadă de criză, eu am fost cel care am spus în 2020 că nu este momentul pentru o reformă în administrație. Dar trebuie să continue investițiile în economie, pentru a putea avea creștere economică solidă și doar în acest mod putem da asigurări că pot fi plătite salariile din sectorul bugetar”.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Starea de Urgență este prelungită cu încă o lună! În ce țară s-a luat această decizie?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies