Premierul grec, declarații despre lockdown: „Nu este o izolare ca în primăvară”

grecia coronavirus lockdown
Grecia intră în lockdown parțial

Având în vedere situația prin care trece Grecia din cauza pandemiei de coronavirus, se va impune un al doilea val de restricții.

Premierul grec Kyriakos Mitsotakis vorbește despre problemele pe care le are țara având în vedere numărul mare de îmbolnăviri.

Grecia intră în lockdown partial

Cel de-al doilea val al pandemiei de coronavirus a lovit Grecia din nou. Din această cauză, țara va intra în carantină parțială.

Citeste si: Nelu Tătaru despre vaccinul anti COVID-19: „Avem o primă tranșă..."

Vor fi introduse restricții pe timp de noapte, iar barurile, restaurantele și sălile de sport din nordul țării și regiunea Attica vor fi închise.

grecia covid carantina totala
Grecia trece prin al doilea val pandemic[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Premierul Greciei, despre restricțiile impuse:  „ aceste noi reguli se concentrează pe două surse care sunt verificabile, favorabile răspândirii virusului: divertismentul şi deplasarea oamenilor”.,

a declarant Kyriakos Mitsotakis.

Citeste si: Gimnasta Larisa Iordache are coronavirus! Primele declarații după ce a fost depistată pozitiv cu COVID-19

Cât despre școli și magazine, acesta a făcut mențiunea: „Măsurile vor începe marţi la 6.00 dimineaţă (4.00 GMT) şi circulaţia va fi interzisă după miezul nopţii până la 5.00 ora locală (3.00 GMT)”.

Grecia înregistrează 37.000 de cazuri de la începutul pandemiei, dar și 620 decese.

Vineri, țara a înregistrat 1.690 de cazuri noi de COVID-19, acesta fiind un nou record de îmbolnăviri, dar și cinci decese.

covid lockdown grecia
în Grecia se vor impune restricții[Sursa foto: PixaBay]

De asemenea, joi au fost raportate 1.211 de cazuri noi de COVID-19, peste 100 de persoane fiind la terapie intensivă. Media de vârstă a persoanelor bolnave este de 65 de ani.

În ceea ce privește restricțiile de circulație, acestea au fost instituite în Atena și Salonic între orele 22.30

GMT și 3.00 GMT, timp de două săptămâni.

Grecia se concentrează pe stoparea numărului de cazuri, pentru ca sărbătorile de iarnă să nu fie puse în periculos din cauza epidemiei de coronavirus.

Chiar dacă a fost mai puțin afectată în comparație cu alte țări Europene, Grecia nu stă nici ea foarte bine la capitolul îmbolnăviri.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Spania revine la starea de urgență! Până în mai 2021, țara va fi în carantină

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies