Premierul interimar Nicolae Ciucă, despre perioada sărbătorilor: "Aş face o recomandare..."

nicolae ciuca anunt sarbatori
Nicolae Ciucă face apel către toții români, dat fiind faptul că urmează perioada sărbătorilor de iarnă

Nicolae Ciucă a făcut un apel către toți românii, dat fiind faptul că se apropie perioada sărbătorilor de iarnă. Ce recomandă premierul interimar.

Premierul interimar Nicolae Ciucă a vorbit luni, 14 decembrie, despre perioada următoare, dar și despre restricțiile pe care cetățenii ar trebui să le respecte în contextul pandemiei de coronavirus.

Nicolae Ciucă, despre sărbătorile de iarnă

Nicolae Ciucă susține că toți oamenii ar trebui să respecte regulile impuse de autorități, mai ales acum în perioada sărătorilor de iarnă.

Citeste si: Nicolae Ciucă, despre starea de alertă: "Sunt măsuri care trebuie..."

"Aş face o recomandare în calitate de cetăţean. La rândul meu, sunt şi fiu şi părinte şi bunic şi fiecare dintre noi trăim emoţia aceasta, a sărbătorilor de iarnă, poate este perioada cea mai încărcată emoţional, când ne dorim să călătorim, să ne vedem părinţii, să ne vedem copiii, să ne vedem nepoţii, să ne vedem rudele, în general; ţinând cont de situaţia în care ne găsim, aş recomanda să facem în aşa fel încât să limităm deplasările, să limităm expunerea la riscul răspândirii acestui virus şi, cu certitudine, vor fi zile şi ani de aici înainte

în care să putem să ne bucurăm de tot ceea ce înseamnă spiritul acestor sărbători. Asta este modul în care eu, ca cetăţean, voi proceda în această perioadă", a declarat Nicolae Ciucă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

nicolae ciuca anunt sarbatori de iarna
Nicolae Ciucă vorbește despre sărbătorile de iarnă în timpul pandemiei de coronavirus[Sursa foto: Facebook Nicolae Ciucă]

Premierul interimar Nicolae Ciucă a venit cu un răspuns și la întrebarea despre pregătirea autorităților pentru perioada următoare, dat fiind faptul că tot mai multe persoane afectate de coronavirus ajung la Terapie Intensivă.

Citeste si: Nicolae Ciucă, premierul interimar al României, despre zvonurile care circulă despre lockdown

"Suntem pregătiţi şi pentru această ipoteză, pentru acest scenariu..Am discutat şi în şedinţa de guvern de vineri. În momentul acesta, la sediul Ministerului Afacerilor Interne se discută ca managerii de spital din municipiul Bucureşti, şefii unităţilor de primiri urgenţe şi ATI, astfel încât să identificăm toate posibilităţile, toate măsurile pe care noi le putem lua astfel încât să nu avem surprize de acest gen", a spus Nicolae Ciucă.

nicolae ciuca anunt covid sarbatori
Nicolae Ciucă face declarații cu privire la sărbătorile de iarnă[Sursa foto: PixaBay]

Restricțiile impuse de autorități vor rămâne în vigoare pe toată durata sărbătorilor de iarnă, iar cetățenii sunt rugați să limiteze vizitele.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Raed Arafat, despre sărbători: "Acest lucru nu putea avea loc..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies