Prepara cea mai buna budinca light! Este delicioasa!

Prepara cea mai buna budinca light! Este delicioasa!
Prepara cea mai buna budinca light! Este delicioasa!

Andreea Raicu le recomanda tuturor fanilor sai o reteta de desert pentru Craciun ce este gata in mai putin de jumatate de ora.

Budinca de vanilie este light, nu are zahar si nici grasimi animale ceea ce o face sa fie perfecta dupa o masa copioasa.

Ingrediente pentru 3 portii:

1 ¼ ceasca de lapte de migdale cu aroma de vanilie

6 galbenusuri, la temperatura camerei

2/3 ceasca sirop de agave

1/3 ceasca amidon de porumb

1 lingurita de extract de vanilie/pasta de vanilie

Preparare:

Freaca galbenusurile cu siropul de agave pana se incorporeaza.

Adauga laptele de migdale si amidonul de porumb.

Toarna compozitia intr-o oala si pune-o pe foc mediu-mic, amestecand incontinuu cu un tel. In scurt timp, va incepe sa se ingroase. Cand capata o consistenta groasa, de budinca, ia-o de pe foc si amesteca viguros ca sa indepartezi cocoloasele si sa o faci cat mai fina.

La final, adauga extractul de vanilie si toarn-o intr-un bol. Las-o sa se raceasca complet, acoper-o cu folie de plastic si da-o la frigider pentru cel putin 4 ore sau peste noapte.


Tips:

- cand servesti budinca, pune-o in 3 cupe si asezoneaz-o cu capsune sau fructe de padure deasupra. Daca vrei sa o servesti invitatilor de Sarbatori, foloseste fructe exotice ca creezi si un efect vizual wow!

- pregateste budinca de vanilie cu o zi inainte de a o servi. Prepararea ei dureaza mai putin de o jumatate de ora, dar trebuie sa stea la rece cateva ore bune ca sa se intareasca si sa fie cremoasa.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Horoscop 29 septembrie 2024. O zodie are mai mult curaj

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Rețea de escroci destructurată în Spania! Femei păcălite cu sute de mii de euro de bărbați care se pretindeau că sunt Brad Pitt

VIDEO Rebecca, în lacrimi după discuția cu Antoni. Patrick, Bianca și Julia încearcă să o liniștească. „Pentru mama, că ea nu merită toate astea.”

Povestea impresionantă a meșterului cioplitor care dă viață lemnului! Tradiția și credința se împletesc în atelierul sculptorului Ion Rodoș 

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies