Carmen Bruma iti propune o reteta delicioasa de desert.
INGREDIENTE
-Jumatate de cana de quinoa (100g)
-300 -350ml apa
– 1 mana de miez de nuca, proaspat curatate, de preferat.
– Jumatate de lingurita de scortisoara
-1 lingurita esenta de rom
-1 lingurita esenta de vanilie
-3 linguri de miere sau sirop de agave
Se fierbe quinoa la foc mic, aproximativ 20 min.
Se stinge focul si se acopera 5-10 minute pana cand se absoarbe toata apa si se umfla un pic boabele. Apoi se adauga pe rand ingredientele. Va recomand sa puneti mierea la final dupa ce se mai raceste compozitia. In caz contrar mierea isi pierde din calitati. Mie imi place sa mananc acest desert dimineata( din cand in cand) in loc de mic dejun. E satios si energizant! Sper sa va placa!
INGREDIENTE
-Jumatate de cana de quinoa (100g)
-300 -350ml apa
– 1 mana de miez de nuca, proaspat curatate, de preferat.
– Jumatate de lingurita de scortisoara
-1 lingurita esenta de rom
-1 lingurita esenta de vanilie
-3 linguri de miere sau sirop de agave
Se fierbe quinoa la foc mic, aproximativ 20 min. Se stinge focul si se acopera 5-10 minute pana cand se absoarbe toata apa si se umfla un pic boabele.
Apoi se adauga pe rand ingredientele. Va recomand sa puneti mierea la final dupa ce se mai raceste compozitia. In caz contrar mierea isi pierde din calitati. Mie imi place sa mananc acest desert dimineata( din cand in cand) in loc de mic dejun. E satios si energizant! Sper sa va placa!
Sursa:
Carmen-Bruma.ro Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro