Prepara fursecuri marmorate! Uite ce bine arata!

Prepara fursecuri marmorate! Uite ce bine arata!
Prepara fursecuri marmorate! Uite ce bine arata!

Iti recomandam o reteta excelenta de fursecuri facute de Alina Laufer.

 

Ingrediente
1/2 cana faina alba
1/2 cana zahar tos
1/4 cana cacao dark
1/2 lingurita sare
2 linguri unt moale
3 linguri zahar pudra
1/2 lingurita amidon alimentar
1 ou
1/2 lingurita praf de copt
Mod de preparare
Cerneti impreuna intr-un castron faina, cacaua, praful de copt, sarea,
adaugati zaharul tos si amestecati.
Adaugati untul si amestecati-l cu ingredientele uscate, folosind degetele. Apoi adaugati si oul batut, amestecati cat e nevoie sa se omogenizeze compozitia, fara sa framantati sau sa bateti cu mixerul.
Intindeti aluatul pe peretii castronului si lasati la frigider 10-15 min, sa se intareascaIncingeti cuptorul la foc iute (200C). Ungeti cu ulei doua tavi mari. Amestecati bine zaharul pudra cu amidonul, puneti cca 2 linguri intr-un castronel, restul pastrati-l ca sa va "prafuiti" palmele.
Luati din aluatul rece portii cu lingurita, formati din ele bile cu palmele pudrate cu zahar, apoi rulati-le bine prin amestecul din castron. Asezati bilele de aluat pe tavi, la 4-5 cm distanta unele de altele.
Bagati tavile in cuptor, una in treimea de sus, cealalta in treimea de jos. Lasati-le sa se coaca 4-5 min, apoi inversati locurile celor doua tavi.
Scoateti definitiv din cuptor dupa alte 4-5 min, cand fursecurile s-au intarit si coaja de zahar de pe suprafata lor a crapat bine. Dupa ce s-au racit putin, puneti-le pe un gratar si lasati-le sa se raceasca de tot.

Ingrediente

1/2 cana faina alba
1/2 cana zahar tos
1/4 cana cacao dark
1/2 lingurita sare
2 linguri unt moale
3 linguri zahar pudra
1/2 lingurita amidon alimentar
1 ou
1/2 lingurita praf de copt

Mod de preparare

Cerneti

impreuna intr-un castron faina, cacaua, praful de copt, sarea, adaugati zaharul tos si amestecati.
Adaugati untul si amestecati-l cu ingredientele uscate, folosind degetele. Apoi adaugati si oul batut, amestecati cat e nevoie sa se omogenizeze compozitia, fara sa framantati sau sa bateti cu mixerul. Intindeti aluatul pe peretii castronului si lasati la frigider 10-15 min, sa se intareascaIncingeti cuptorul la foc iute (200C). Ungeti cu ulei doua tavi mari. Amestecati bine zaharul pudra cu amidonul, puneti cca 2 linguri intr-un castronel, restul pastrati-l ca sa va "prafuiti" palmele. 


Luati din aluatul rece portii cu lingurita, formati din ele bile cu palmele pudrate cu zahar, apoi rulati-le bine prin amestecul din castron. Asezati bilele de aluat pe tavi, la 4-5 cm distanta unele de altele. 

Bagati tavile in cuptor, una in treimea de sus, cealalta in treimea de jos. Lasati-le sa se coaca 4-5 min, apoi inversati locurile celor doua tavi. 

Scoateti definitiv din cuptor dupa alte 4-5 min, cand fursecurile s-au intarit si coaja de zahar de pe suprafata lor a crapat bine.
Dupa ce s-au racit putin, puneti-le pe un gratar si lasati-le sa se raceasca de tot.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies