Daca ai pofta de un desert delicios, insa nu vrei sa mai pornesti cuptorul, avem o propunere pentru tine.
Ioana Ginghina prezinta pe blogul sau o reteta de tort in trei culori, raw-vegan.
"Primul strat
100 g caju
50 g cacao
miere sau alt indulcitor natural dupa gust
50 g unt de cacao
200ml apa
Al doilea strat
100 g caju
100 g fructe de padure, afine, cirese, visine
miere dupa gust
50 g unt de cocos
2-3 picaturi de esenta de rom
Al treilea strat
200 g caju inmuiat 1 h
zeama de la jumatate de lamaie
miere dupa gust
120 ml apa
Fiecare strat trebuie blenduit pana se omogenizeaza ingredentele si pe rand se pun straturile unul peste altul.
Eu am pus fiecare strat la congelator, in timp ce il faceam e urmatorul.
Cand ati adaugat si ultimul strat lasati la congelator, tortul, timp de 1h si 30 minute.Se poate pastra in congelator timp de o saptamana.", scrie Ioana pe blog.
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro