Daca ai pofta de un desert delicios, insa nu vrei sa mai pornesti cuptorul, avem o propunere pentru tine.
Ioana Ginghina prezinta pe blogul sau o reteta de tort in trei culori, raw-vegan.
"Primul strat
100 g caju
50 g cacao
miere sau alt indulcitor natural dupa gust
50 g unt de cacao
200ml apa
Al doilea strat
100 g caju
100 g fructe de padure, afine, cirese, visine
miere dupa gust
50 g unt de cocos
2-3 picaturi de esenta de rom
Al treilea strat
200 g caju inmuiat 1 h
zeama de la jumatate de lamaie
miere dupa gust
120 ml apa
Fiecare strat trebuie blenduit pana
Eu am pus fiecare strat la congelator, in timp ce il faceam e urmatorul.
Cand ati adaugat si ultimul strat lasati la congelator, tortul, timp de 1h si 30 minute.Se poate pastra in congelator timp de o saptamana.", scrie Ioana pe blog.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro