Prepara o reteta cu specific mexican! Trebuie sa incerci echilada cu quinoa si ardei iute

Prepara o reteta cu specific mexican! Trebuie sa incerci echilada cu quinoa si ardei iute

Acest preparat este bogat in proteine si fibre si cu siguranta va deveni preferatul tau in acest sezon.

 

Ingrediente:
Putin ulei de masline
Un catel de usturoi, zdrobit
150 g de quinoa
220 g de sos de tomate
470 ml de supa de pui strecurata
Putin chimen, cam 5-7 g
10 g de sos iute
Sare si piper dupa gust
200 g de ardei iuti verzi taiati marunt
90 g de fasole neagra la conserva
90 g de porumb din conserva
Putin coriandru proaspat taiat marunt
180 g de branza rasa (poti flosi cascaval)
1 avocado taiat cubulete
15 g de ceapa taiata marunt
Mod de preparare:
Incalzeste cuptorul. Intinde putin ulei de masline intr-o tava de copt.
Intr-o oala de marime medie, fierbe quinoa cu 250 ml de supa de pui.
Intr-o oala mica incalzeste putin ulei de masline la foc mediu.
Adauga usturoiul si amesteca pana cand aceste devine auriu. Adauga apoi sosul de tomate, putina sare, chimenul, 50 ml de supa de pui si sosul picant. Lasa totul sa fiarba.
Intr-un bol mare amesteca quinoa fiarta, aredii iuti, porumbul, fasolea si coriandrul. Adauga apoi si 120 g de branza rasa si amesteca bine.
Aseaza preparatul in tava pentru copt. Deaupra toarna sosul echilada pregatit si restul de branza.
Pune tava la cuptor pentru 20- 25 de minute.
Preparatul se serveste cu avocado, ceapa si coriandru deasupra.
Sursa www.skinnytaste.com

Ingrediente:

Putin ulei de masline

Un catel de usturoi, zdrobit

150 g de quinoa

220 g de sos de tomate

470 ml de supa de pui strecurata

Putin chimen, cam 5-7 g

10 g de sos iute

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Sare

si piper dupa gust

200 g de ardei iuti verzi taiati marunt

90 g de fasole neagra la conserva

90 g de porumb din conserva

Putin coriandru proaspat taiat marunt

180 g de branza rasa (poti flosi cascaval)

1 avocado taiat cubulete

15 g de ceapa taiata marunt

Mod de preparare:

Incalzeste cuptorul. Intinde putin ulei de masline intr-o tava de copt.

Intr-o oala de marime medie, fierbe quinoa cu 250 ml de supa de pui.

Intr-o oala mica incalzeste putin ulei de masline la foc mediu. Adauga usturoiul si amesteca pana cand aceste devine auriu. Adauga apoi sosul de tomate, putina sare, chimenul, 50 ml de supa de pui si sosul picant. Lasa totul sa fiarba.

Intr-un bol mare amesteca quinoa fiarta, aredii iuti, porumbul, fasolea si coriandrul. Adauga apoi si 120 g de branza rasa si amesteca bine.

Aseaza preparatul in tava pentru copt. Deaupra toarna sosul echilada pregatit si restul de branza.

Pune tava la cuptor pentru 20- 25 de minute. Preparatul se serveste cu avocado, ceapa si coriandru deasupra.

Sursa www.skinnytaste.com

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

VIDEO Cum arată părinții lui Bogdan de la Ploiești. Artistul a pus un videoclip cu ei pe rețelele de socializare. „Vreți să fiți părinții mei?”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."

Larisa Uță, despre bunurile pe care le are împreună cu fostul soț, Alin Oprea. Ce ar mai fi, de fapt, de împărțit. „În momentul acesta o dăm înapoi oricând vrea el.”

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere