Prepara o reteta de toamna delicioasa! Curcan umplut cu dovleac si smochine

Prepara o reteta de toamna delicioasa! Curcan umplut cu dovleac si smochine
Prepara o reteta de toamna delicioasa! Curcan umplut cu dovleac si smochine

Daca nu iti plac smochinele le poti inlocui cu fructe de sezon ca perele sau prunele.

 

Ingrediente:
2 bucati de piept de curcan fara os
Sare, piper
15 ml de ulei de masline
o ceapa mica taiata marunt
170 g de dovleac taiat cubulete
5 smochine taiate marunt
2 catei de usturoi, taiati marunt
130 g de baby spinach
3 frunze de salvie
Mai ai nevoie de ata pentru legat pieptul de pui.
Mod de preparare:
Incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie. Adauga ceapa si caleste-o pentru doua minute pana cand se face aurie.
Adauga apoi dovleacul, 30 ml de apa si acopera tigaia. Lasa totul sa fiarba 10 minute.
Indeparteaza apoi capacul, adauga smochinele, usturoiul, spanacul, putina sare si piper si lasa totul sa fiarba inca 3-4 minute.
Taie cate un buzunaras in fiecare bucata de piept de curcan.
Ai grija sa nu tai pana la capete. Presare in interiorul pieptului de pui, sare.
Umple buzunarasele facute cu amestecul de dovleac si smochine.
Infasoara bucata de carne in ata si leag-o astfel incat sa nu cada umplutura.
Incalzeste cuptorul.
Pune putin ulei de masline intr-o tava si aseaza pieptul de pui pe aceasta.
Pune tava in cuptor si lasa curcanul umplut sa se coaca timp de 30- 35 minute.
Sursa www.skinnytaste.com

Ingrediente:

2 bucati de piept de curcan fara os

Sare, piper

15 ml de ulei de masline

O ceapa mica taiata marunt

170 g de dovleac taiat cubulete

5 smochine taiate marunt

2 catei de usturoi, taiati marunt

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

130 g de baby spinach

3 frunze de salvie

Mai

ai nevoie de ata pentru legat pieptul de pui.

Mod de preparare:

Incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie.

Adauga ceapa si caleste-o pentru doua minute pana cand se face aurie. Adauga apoi dovleacul, 30 ml de apa si acopera tigaia. Lasa totul sa fiarba 10 minute.

Indeparteaza apoi capacul, adauga smochinele, usturoiul, spanacul, putina sare si piper si lasa totul sa fiarba inca 3-4 minute.

Taie cate un buzunaras in fiecare bucata de piept de curcan. Ai grija sa nu tai pana la capete. Presare in interiorul pieptului de pui, sare.

Umple buzunarasele facute cu amestecul de dovleac si smochine.

Infasoara bucata de carne in ata si leag-o astfel incat sa nu cada umplutura.

Incalzeste cuptorul.

Pune putin ulei de masline intr-o tava si aseaza pieptul de pui pe aceasta.

Pune tava in cuptor si lasa curcanul umplut sa se coaca timp de 30- 35 minute.

Sursa www.skinnytaste.com

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies