Acest preparat poate fi folosit si pe post de garnitura pentru friptura ta preferata.
Ingrediente:
O conopida taiata bucati
3 catei de usturoi
50 ml de ulei de masline
5 g de chimion
Sare
Fulgi de ardei iute
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
15 ml de zeama de lamaie
5 g de
coaja de lamaie rasa15 g de coriandru taiat marunt
Mod de preparare:
Incalzeste cuptorul.
Zdrobeste cateii de usturoi cu lama unui cutit.
Aseaza buchetelele de conopida intr-o tava in care ai asezat in prealabil o foaie de hartie de copt. Pune si usturoiul pisat deasupra si stropeste cu ulei de masline.
Asezoneaza totul cu coriandru, sare si fulgii de ardei iute.
Pune tava la cuptor pentru 25-30 minute. Intoarce din cand in cand conopida pentru a se rumeni pe toate partile.
Dupa ce conopida este coapta, scoate tava din cuptor si stropeste totul cu zeama de lamaie si presara coriandru deasupra.
Sursa www.skinnytaste.com