Incearca o reteta usor de realizat pentru o seara de vineri, mai ales daca nu ai chef sa iesi din casa.
Ingrediente:
2 cani de paste uscate
10 felii sunca, taiate in bucatele mici
1 legatura de ceapa verde, fin feliate
2 linguri de unt
1/3 cana faina
2 cani lapte
1 cana cascaval (dat pe razatoare)
1/2 ceasca branza Cheddar alb tocata marunt
1/2 cana de mazare congelata
Sare si piper negru proaspat dupa gust
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Mod de preparare
Se
Se incalzeste o tigaie la foc mare. Adauga sunca taiata in bucatele mici si lasa pe foc pentru 3-4 minute pana cand aceasta incepe sa aiba o culoare maro auriu. Adauga ceapa verde si lasa timp de 1 minut, nu mai mult. Se scoate sunca şi ceapa verde intr-un castron si se arunca cu grija orice exces de grasime.
Se topeste untul in aceeasi tigaie, se pune faina si se amesteca pana se combina.
Ameste bine pana cand branza este complet topita. Adauga pastele fierte in sos si amesteca pentru a se combina.
Serviti pastele cat sunt inca calde.
Sursa: whatsgabycooking.com