Prepara-ti acasa produsele de infrumusetare! Iata ce idei avem pentru tine!

Prepara-ti acasa produsele de infrumusetare! Iata ce idei avem pentru tine!
Prepara-ti acasa produsele de infrumusetare! Iata ce idei avem pentru tine!

E usor sa va preparati singure, acasa, cateva produse de infrumusetare, iar acest lucru va va permite si sa faceti economii.

 

Lapte demachiant cu castravete
Dati prin razatoare 80 g de castravete. Amestecati castravetele cu 15 g lapte crud. Incalziti amestecul pana la fierbere si fierbeti timp de 4-5 minute, apoi lasati sa se raceasca. Filtrati apoi amestecul si pastrati lichidul la frigider, intr-un recipient de sticla. Acest lapte demachiant poate fi pastrat in frigider pana la 8 zile.
Retete pentru atenuarea pungilor de sub ochi
– clatiti-va cu apa rece.
Aplicati sub ochi cataplasme cu cartofi cruzi rasi. Puteti aplica si comprese imbibate cu suc de cartofi cruzi.
– alta solutie: inainte de culcare puneti 2 pliculete de ceai de albastrele in apa, iar apoi lasati-le peste noapte in frigider. Dimineata punetile pe ochi timp de 5 minute.
Reteta pentru maini si unghii
Incalziti usor 100 ml ulei de ricin si 100 ml ulei de masline.
Adaugati sucul de la o lamaie. Ţineti mainile in acest amestec pentru 10-15 minute. Masati apoi mainile si unghiile cu acest amestec. Utilizati acelasi amestec pentru a repeta tratamentul de mai multe ori pe saptamana.
Albirea dintilor
Taiati o lamaie in doua si frecati cu ea dintii si gingiile.
Hranirea si regenerarea parului tern si deteriorat
Amestecati doua oua cu sucul de la o lamaie si cu doua lingurite de miere.
Aplicati aceasta masca masand usor pielea capului si lasati sa actioneze 5 – 10 minute, apoi clatiti.
Sursa: Frunza-verde.ro

Lapte demachiant cu castravete

Dati prin razatoare 80 g de castravete. Amestecati castravetele cu 15 g lapte crud. Incalziti amestecul pana la fierbere si fierbeti timp de 4-5 minute, apoi lasati sa se raceasca. Filtrati apoi amestecul si pastrati lichidul la frigider, intr-un recipient de sticla.

Acest lapte demachiant poate fi pastrat in frigider pana la 8 zile.

Retete pentru atenuarea pungilor de sub ochi

– clatiti-va cu apa rece. Aplicati sub ochi cataplasme cu cartofi cruzi rasi. Puteti aplica si comprese imbibate cu suc de cartofi cruzi.

– alta solutie: inainte de culcare puneti 2 pliculete de ceai de albastrele in apa, iar apoi lasati-le peste noapte in frigider.
Dimineata punetile pe ochi timp de 5 minute.

Reteta pentru maini si unghii

Incalziti usor 100 ml ulei de ricin si 100 ml ulei de masline. Adaugati sucul de la o lamaie. Ţineti mainile in acest amestec pentru 10-15 minute. Masati apoi mainile si unghiile cu acest amestec. Utilizati acelasi amestec pentru a repeta tratamentul de mai multe ori pe saptamana.

Albirea dintilor

Taiati o lamaie in doua si frecati cu ea dintii si gingiile.


Hranirea si regenerarea parului tern si deteriorat

Amestecati doua oua cu sucul de la o lamaie si cu doua lingurite de miere. Aplicati aceasta masca masand usor pielea capului si lasati sa actioneze 5 – 10 minute, apoi clatiti.

Sursa: Frunza-verde.ro

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies