Aceasta reteta se prepara din doar trei ingrediente si se poate transforma in desertul perfect.
Ingrediente
850ml de smantana grasa
225g de zahar
4 lamai
Mod de preparare
1. Ai nevoie de o oala cu capacitatea de trei litri pentru ca amestecul trebuie sa fiarba bine. Pune smantana si zaharul in oala. Curaja coaja lamailor si adaug-o in crema.
Adu amestecul la punctul de fierbere si lasa sa fiarba bine timp de 5 minute, amestecand ocazional. Stoarce sucul din lamai si adauga-l in crema. Indeparteaza de pe foc si strecoara.
2. Pune amestecul in recipiente mici imediat. Daca folosesti recipiente de plastic, lasa sa se raceasca usor si amesteca din cand in cand pentru a preveni formarea unei pojghite. Lasa la frigider cel putin patru ore.
Decoreaza cu capsuni si zmeura.
Sursa: womanandhome.com
Ingrediente
850ml de smantana grasa
225g de zahar
4 lamai
Mod de preparare
1. Ai nevoie de o oala cu capacitatea de trei litri pentru ca amestecul trebuie sa fiarba bine. Pune smantana si zaharul in oala. Curaja coaja lamailor si adaug-o in crema.
Adu amestecul la punctul de fierbere si lasa sa fiarba bine timp de 5 minute, amestecand ocazional. Stoarce sucul din lamai si adauga-l in crema. Indeparteaza de pe foc si strecoara.
2. Pune amestecul in recipiente mici imediat. Daca folosesti recipiente de plastic, lasa sa se raceasca usor si amesteca din cand in cand pentru a preveni formarea unei pojghite. Lasa la frigider cel putin patru ore. Decoreaza cu capsuni si zmeura.
Sursa:
womanandhome.com Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro