Prepara-ti o salata detoxifianta! Uite de ce ingrediente ai nevoie!

Prepara-ti o salata detoxifianta! Uite de ce ingrediente ai nevoie!
Prepara-ti o salata detoxifianta! Uite de ce ingrediente ai nevoie!

In fiecare zi introducem chimicale in corpul nostru prin aerul pe care il respiram, dar si prin alimentele procesate.

 

De aceea, din cand in cand, corpul nostru are nevoie de o curatare sau in termeni moderni, de o detoxifiere. Cea mai buna metoda prin care putem face asta este o dieta corespunzătoare. Unii aleg cura de sucuri, iar alţii prefera salatele de detox, bazate in mare parte pe alimente de culoare verde. De ce verde? Pentru ca tot ceea ce este verde alcalinizeaza organismul nostru. Prin folosirea alimentelor procesate in meniurile noastre zilnice ne acidizam organismul, iar intr- un mediu acid se dezvolta toate bacteriile si bolile.
In momentul in care alegem sa renunţam câteva zile sau saptamâni la alimente preparate termic si ne bazam dieta numai pe sucuri si salate, corpul nostru se  reechilibrează. Daca reusim, se elimina toxinele, sângele se oxigeneaza, corpul se alcalinizeaza si veti simti o stare generală de bine. Salata pe care am pregatit-o poate nu este cea mai gustoasa din lume, dar va asigur ca nu este nici rea.
Trebuie sa va ganditi insa si la beneficiile pe care le are. Pe un pat de spanac am pus avocado, seminte de dovleac, germeni de grau. Adăugăm putina sare de Himalaya si ulei de avocado.
Sursa: carmennegoita.com

De aceea, din cand in cand, corpul nostru are nevoie de o curatare sau in termeni moderni, de o detoxifiere. Cea mai buna metoda prin care putem face asta este o dieta corespunzătoare.

Unii aleg cura de sucuri, iar alţii prefera salatele de detox, bazate in mare parte pe alimente de culoare verde. De ce verde? Pentru ca tot ceea ce este verde alcalinizeaza organismul nostru. Prin folosirea alimentelor procesate in meniurile noastre zilnice ne acidizam organismul, iar intr- un mediu acid se dezvolta toate bacteriile si bolile. 

In momentul in care alegem sa renunţam câteva zile sau saptamâni la alimente preparate termic si ne bazam dieta numai pe sucuri si salate, corpul nostru se  reechilibrează.
Daca reusim, se elimina toxinele, sângele se oxigeneaza, corpul se alcalinizeaza si veti simti o stare generală de bine. Salata pe care am pregatit-o poate nu este cea mai gustoasa din lume, dar va asigur ca nu este nici rea. Trebuie sa va ganditi insa si la beneficiile pe care le are. Pe un pat de spanac am pus avocado, seminte de dovleac, germeni de grau. Adăugăm putina sare de Himalaya si ulei de avocado.


Sursa: carmennegoita.com

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies