Tonul, feniculul si fasolea fac din aceasta salata o sursa importanta de vitamine si proteine.
Ingrediente
Coaja de la jumatate de lamaie si o linguita de suc
1 lingura de mustar integral
1 lingurita de ulei de masline extra virgin
400g de fasole din conserva
O mana mica de marar, taiata grosier
O mana mica de patrunjel, taiata grosier
Jumatate de bulb de fenicul, taiat marunt
Jumatate de castravete, taiat in cuburi
1 lingura de seminte de dovleac decojite
Mod de preparare
Pentru a face un dressing, pune zeama si sucul de lamaie, mustarul, uleiul si condimente intr-un recipient si amesteca bine.
Pune fasolea intr-un vas, adauga dressing-ul si amesteca. Adauga ierburile, fenicului si castravetele, apoi tonul. Pune apoi totul in farfurii si presara seminte de dovleac.
Sursa: bbcgoodfood.com
Ingrediente
Coaja de la jumatate de lamaie si o linguita de suc
1 lingura de mustar integral
1 lingurita de ulei de masline extra virgin
400g de fasole din conserva
O mana mica de marar, taiata grosier
O mana mica de patrunjel, taiata grosier
Jumatate de bulb de fenicul, taiat marunt
Jumatate de castravete, taiat in cuburi
160 de ton din conserva
1 lingura de seminte de dovleac decojite
Mod de preparare
Pentru
a face un dressing, pune zeama si sucul de lamaie, mustarul, uleiul si condimente intr-un recipient si amesteca bine.
Pune fasolea intr-un vas, adauga dressing-ul si amesteca. Adauga ierburile, fenicului si castravetele, apoi tonul. Pune apoi totul in farfurii si presara seminte de dovleac.
Sursa:
bbcgoodfood.com Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro