Prepara-ti un mousse de ciocolata raw! Este delicios!

Prepara-ti un mousse de ciocolata raw! Este delicios!
Prepara-ti un mousse de ciocolata raw! Este delicios!

Stiu ca pentru unele persoane poate parea ciudat, dar nu sunt pasionata de ciocolata si da, stiu ca sunt una dintre norocoase, pentru ca majoritatea adora acest desert.

 

Adica o placere in minus pentru mine. Dar din cand in cand este bine sa mai facem si cate o exceptie.
Astazi am sa va fac  eu o placere. Am testat o reteta noua, care chiar mi-a iesit foarte bine. Am si mancat ce am preparat, mi-a placut, dar nu este ceva ce as manca in fiecare zi. Insa pentru iubitorii de ciocolata cu siguranta este un deliciu asa ca am sa impartasesc reteta.
Am curatat 1 avocado si o banana, le-am pus in blender, peste care am pus zeama si coaja de la o portocala. Le-am pasat putin, dupa care am adaugat 2 lingurite de sirop de agave, ½ lingurita de vanilie, 15 g cacao raw si 30 g pudra de roscove. Le-am mixat bine, pana a devenit o pasta cremoasa. Poate fi consumata imediat sau o lasati la frigider.
Am mai spus acest lucru, dar consistenta este data de puterea blenderului.  Eu lucrez cu Thermomix, care este cel mai puternic robot de bucatarie, asa ca nu va speriati daca nu iese la fel de fin  ca cel din fotografie. Important este sa obtineti un gust pe masura dorintei. Si aici va invit sa va jucati cu ingredientele. Daca va place foarte mult cicocalata, in special cea neagra puteti adauga mai multa cacao.
Eu am redus cantitatea din reteta originala, iar data viitoare o sa pun si mai putina cacao.
Sursa: carmennegoita.com

Adica o placere in minus pentru mine. Dar din cand in cand este bine sa mai facem si cate o exceptie. 

Astazi am sa va fac  eu o placere. Am testat o reteta noua, care chiar mi-a iesit foarte bine.

Am si mancat ce am preparat, mi-a placut, dar nu este ceva ce as manca in fiecare zi. Insa pentru iubitorii de ciocolata cu siguranta este un deliciu asa ca am sa impartasesc reteta.

Am curatat 1 avocado si o banana, le-am pus in blender, peste care am pus zeama si coaja de la o portocala. Le-am pasat putin, dupa care am adaugat 2 lingurite de sirop de agave, ½ lingurita de vanilie, 15 g cacao raw si 30 g pudra de roscove.
Le-am mixat bine, pana a devenit o pasta cremoasa. Poate fi consumata imediat sau o lasati la frigider. Am mai spus acest lucru, dar consistenta este data de puterea blenderului.  Eu lucrez cu Thermomix, care este cel mai puternic robot de bucatarie, asa ca nu va speriati daca nu iese la fel de fin  ca cel din fotografie. Important este sa obtineti un gust pe masura dorintei. Si aici va invit sa va jucati cu ingredientele.
Daca va place foarte mult cicocalata, in special cea neagra puteti adauga mai multa cacao. Eu am redus cantitatea din reteta originala, iar data viitoare o sa pun si mai putina cacao.  

Sursa: carmennegoita.com

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies