Prepara-ti un mousse de ciocolata raw! Este delicios!

Prepara-ti un mousse de ciocolata raw! Este delicios!

Stiu ca pentru unele persoane poate parea ciudat, dar nu sunt pasionata de ciocolata si da, stiu ca sunt una dintre norocoase, pentru ca majoritatea adora acest desert.

 

Adica o placere in minus pentru mine. Dar din cand in cand este bine sa mai facem si cate o exceptie.
Astazi am sa va fac  eu o placere. Am testat o reteta noua, care chiar mi-a iesit foarte bine. Am si mancat ce am preparat, mi-a placut, dar nu este ceva ce as manca in fiecare zi. Insa pentru iubitorii de ciocolata cu siguranta este un deliciu asa ca am sa impartasesc reteta.
Am curatat 1 avocado si o banana, le-am pus in blender, peste care am pus zeama si coaja de la o portocala. Le-am pasat putin, dupa care am adaugat 2 lingurite de sirop de agave, ½ lingurita de vanilie, 15 g cacao raw si 30 g pudra de roscove. Le-am mixat bine, pana a devenit o pasta cremoasa. Poate fi consumata imediat sau o lasati la frigider.
Am mai spus acest lucru, dar consistenta este data de puterea blenderului.  Eu lucrez cu Thermomix, care este cel mai puternic robot de bucatarie, asa ca nu va speriati daca nu iese la fel de fin  ca cel din fotografie. Important este sa obtineti un gust pe masura dorintei. Si aici va invit sa va jucati cu ingredientele. Daca va place foarte mult cicocalata, in special cea neagra puteti adauga mai multa cacao. Eu am redus cantitatea din reteta originala, iar data viitoare o sa pun si mai putina cacao.
Sursa: carmennegoita.com

Adica o placere in minus pentru mine. Dar din cand in cand este bine sa mai facem si cate o exceptie. 

Astazi am sa va fac  eu o placere. Am testat o reteta noua, care chiar mi-a iesit foarte bine.

Am si mancat ce am preparat, mi-a placut, dar nu este ceva ce as manca in fiecare zi. Insa pentru iubitorii de ciocolata cu siguranta este un deliciu asa ca am sa impartasesc reteta.

Am curatat 1 avocado si o banana, le-am pus in blender, peste care am pus zeama si coaja de la o portocala. Le-am pasat putin, dupa care am adaugat 2 lingurite de sirop de agave, ½ lingurita de vanilie, 15 g cacao raw si 30 g pudra de roscove. Le-am mixat bine, pana a devenit o pasta cremoasa. Poate fi consumata imediat sau o lasati la frigider. Am mai spus acest lucru, dar consistenta este data de puterea blenderului.  Eu lucrez cu Thermomix, care este cel mai puternic robot de bucatarie, asa ca nu va speriati daca nu iese la fel de fin  ca cel din fotografie. Important este sa obtineti un gust pe masura dorintei. Si aici va invit sa va jucati cu ingredientele. Daca va place foarte mult cicocalata, in special cea neagra puteti adauga mai multa cacao. Eu am redus cantitatea din reteta originala, iar data viitoare o sa pun si mai putina cacao.  

Sursa: carmennegoita.com

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte