Ioana Ginghina iti recomanda o reteta delicioasa de tort raw vegan.
Tort cu 3 straturi
Blat 1
-200g seminte de floarea soarelui
-100g curmale
-vanilie bio
– indulcitor natural( miere)
– 100 ml apaimage
Blat 2
– 200g caju inmuiat 1h
– zeama de la 1/2 lamaie
– miere dupa gust
– 50 g ulei de cocos
– 150ml apa
Blat 3
– 200 g caju
-150g fructe de padure congelate
– 70 g unt de cacao
-2-3 picaturi esenta de rom
– miere dupa gust
Fiecare blat se baga pe rand la congelator, atat cat dureaza sa-l facem pe urmatorul.Apoi se lasa tot tortul la congelator pana se intareste.
Inainte sa se consume, se va scoate la temperatura camerei timp de 15-20 minute.
Sursa: Ioanagingina.ro
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro