Prepara un desert de vara light: cheesecake cu zmeura!

Prepara un desert de vara light: cheesecake cu zmeura!
Prepara un desert de vara light: cheesecake cu zmeura!

Daca zmeura este printre fructele tale preferate, acum este momentul sa dai o fuga la piata! Proaspata, parfumata si racoritoare, zmeura este un deliciu in zilele de vara.

Iar ca deliciul sa fie suprem, fara sa-ti afecteze deloc silueta de plaja, incearca un cheesecake cu zmeura.

Ingrediente

Pentru blat: 120 g biscuiti fara zahar si 50 g unt cu continut redus de grasime
Pentru crema de branza: 350 g urda dulce degresata, 3-4 linguri de indulcitor de stevie, 2 oua, 120 g iaurt dietetic, o lingura de faina, coaja de la o lamaie.


Pentru topping: 300 g zmeura si 2 linguri de zahar.

Mod de preparare:

Macina biscuitii cat mai fin si amesteca-i cu untul taiat cubulete, pana vei obtine un aluat sfaramicios. Asaza aluatul intr-o tava tapetata cu unt si cu faina si pune-o la cuptor timp de 5-10 minute.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

In acest timp, pune urda dulce in mixer impreuna cu indulcitorul.

Adauga apoi iaurtul, faina, coaja de lamaie si ouale si mixeaza bine.

Toarna compozitia obtinuta in tava, peste aluat. Baga tava din nou la cuptor pentru 30-40 de minute, pana cand amestecul se rumeneste pe margini.

Mixeaza zmeura si apoi pune-o pe foc impreuna cu zaharul pana cand acesta se incorporeaza si obtii un sos mai gros. Toarna sosul peste cheesecake, dupa ce il scoti din cuptor.



Servire:

Cheesecake-ul cu zmeura se serveste cat mai rece, pentru a fi pe deplin savuros si racoritor!

Sfat: Daca vrei ca cheesecake-ul sa-ti iasa delicios, poti folosi untul Koliba si urda dulce degresata Ricoletka de la Koliba.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Adda, despre frica de boala Lyme, încă dinainte să afle că o are. Ce simptome a avut artista până să fie diagnosticată? „Momentan mă lasă să trăiesc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies