Delicioase, parfumate, capsunele au inceput deja sa apara timid pe piata, desi ploile din ultima vreme le-au cam stricat socotelile!
Ai nevoie de:
capsune – 1 kg
un iaurt grecesc mic
piscoturi – o cutie
nectar de agave sau miere
o jumatate de lamaie
miezul de la o pastaie de vanilie sau esenta de vanilie
Spala capsunele si taie-le felii, dar pastreaza cateva intregi pentru ornat.
Pune-le intr-un bol si stropeste-le cu putin suc de lamaie si nectar de agave. Pune-le apoi la frigider, pana cand termini de preparat compozitia. Vor fi cu atat mai gustoase cu cat stau mai mult la frigider.
Amesteca iaurtul cu mierea sau nectarul de agave si adauga apoi vanilia. Ca sa nu fie compozitia prea lichida, poti utiliza trei sferturi din iaurt. Acum urmeaza partea distractiva, pentru ca trebuie doar sa asezi frumos totul in paharele in care le vei servi.
Le poti aseza cum crezi ca e mai frumos. Eu pun piscoturi pe fundul unor pahare mai mari, apoi felii de capsune si iaurt. Alternez cele trei straturi pana cand se umple paharul.
Sursa: Lauracosoi.ro
Ai nevoie de:
capsune – 1 kg
un iaurt grecesc mic
piscoturi – o cutie
nectar de agave sau miere
o jumatate de lamaie
miezul de la o pastaie de vanilie sau esenta de vanilie
Spala capsunele si taie-le felii, dar pastreaza cateva intregi pentru ornat.
Pune-le intr-un bol si stropeste-le cu putin suc de lamaie si nectar de agave. Pune-le apoi la frigider, pana cand termini de preparat compozitia. Vor fi cu atat mai gustoase cu cat stau mai mult la frigider.
Amesteca iaurtul cu mierea sau nectarul de agave si adauga apoi vanilia. Ca sa nu fie compozitia prea lichida, poti utiliza trei sferturi din iaurt. Acum urmeaza partea distractiva, pentru ca trebuie doar sa asezi frumos totul in paharele in care le vei servi.
Le poti aseza cum crezi ca e mai frumos. Eu pun piscoturi pe fundul unor pahare mai mari, apoi felii de capsune si iaurt. Alternez cele trei straturi pana cand se umple paharul.
Sursa:
Lauracosoi.ro Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro