Daca ar fi sa faca un top al bucatariilor, Grecia ar fi cu siguranta undeva pe podium pentru Andreea Ibacka.
De aceea, vedeta a decis sa ne prezinte pe blogul sau o reteta delicioasa de tzatziki.
"Cat ai zice peste am sarit in bocanci si m-am infiintat la supermarket, de unde am revenit cu toate cele trebuincioase.
Respectiv iaurt (am folosit unul de tip grecesc, cu 10% grasime), castraveti, castraveti murati (productia mamei si a mamei soacre n-au primit inca vize de flotant), usturoi si marar.
Reteta e una foarte simpla, asa cum vei descoperi chiar din imagini.
In practica, e esential sa toci totul marunt.
Apoi se adauga sare si piper, dupa gust, si se serveste sub forma tartinabila.
Motiv pentru care iti recomand si o lipie calda.
Sau cateva chifle proaspete, eventual unele cu susan.", scrie Andreea pe blog.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro