Chef Doru Serban te invata sa prepari o salata mediteraneeana de vinete. Uite de ce ingrediente ai nevoie!
Ingrediente
3 vinete mari
2 ardei kapia
Sare, piper, ulei de masline
Usturoi, oregano
200 g telemea de capra
Paine prajita pentru servit
Mod de preparare
Vinetele si ardeii se frig sau se coc pana cand se innegresc uniform.
Se presara cu sare si se lasa intr-un bol sa se abureasca si sa se decojeasca usor.
Se curata bine, apoi se toaca cat mai grosier cu putinta, dar totusi sa aiba aspectul unei salate de vinete.
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Se asezoneaza cu sare, piper, oregano, apoi se adauga usturoi si ulei de masline.
Se stropeste totul cu putina zeama de lamaie, apoi se adauga telemeaua maruntita.
Se serveste cu lipie sau paine prajita.