Preparate din numai trei ingrediente! Uite despre ce este vorba

Preparate din numai trei ingrediente! Uite despre ce este vorba
Preparate din numai trei ingrediente! Uite despre ce este vorba

Ca sa prepari gustari delicioase nu ai nevoie mereu de foarte multe ingrediente. Iata cateva retete care se prepara foarte usor!

Prajiturele din oua, unt de arahide si zahar- tot ce trebuie sa faci este sa combini o cana de unt de arahide cu una de zahar si cu un ou. Amesteca bine cele trei ingrediente pana obtii o pasta omogena iar apoi aseaza cate o lingurita din acel amestec intr-o tava pentru copt. Pune tava in cuptorul incalzit si coace prajiturelele.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Biscuiti cu gem- ai nevoie de smantana,

faina si gem de fructe. Adauga peste samntana dintr-un bol faina si amesteca pana obtii un aluat consistent. Intinde aluatul pe o suprafata tapitata cu faina si taie bucati de aluat in marimea dorita, pe care apoi le asezi intr-o tava si le pui la copt. Dupa ce le-ai scos de la cuptor pune un topping de gem deasupra fiecaruia.

Prajiturele cu banane- o reteta foarte simpla pentru a carei realizare ai nevoie de   doua banane, un bol de fulgi de ovaz si cateva nuci curatate si maruntite.

Paseaza bananele intr-un bol si adauga oavazul si nucile. Amesteca ingredientele iar apoi aseaza cate o lingura din compozitie intr-o tava. Pune prajiturelele la copt iar apoi le poti servi cu lapte.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Larisa Uță vorbește despre actele de violență dintre ea și Alin Oprea: „La el totul e dramatic și cu lacrimi în ochi. Spune că eram campioană la judo.”

Oana Zăvoranu REFUZĂ să îmbătrânească! Doamne cum a ajuns să arate Querida la 51 de ani, i-a zăpăcit pe toți

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Oana Radu iubește din nou? „Aș vrea să cred că sunt iubită.”

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies