Președintele Ucrainei, mesaj impresionant în a șaptea zi de luptă: „Au ordin să ne șteargă istoria, să ne șteargă istoria”

presedintele Ucrainei
Presedintele Ucrainei a transmis un nou mesaj

Ce a transmis președintele Ucrainei în a șaptea zi de luptă, după ce a fost ținta unui asasinat dejucat de forțele ucrainene.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a transmis un nou mesaj impresionant pentru poporul său care se luptă de șapte zile cu soldații ruși.

„Astăzi, ucrainenii sunt un simbol al invincibilității, un simbol că oamenii din orice țară pot deveni cei mai buni oameni de pe pământ, în orice moment. Glorie Ucrainei”, sunt doar câteva dintre declarațiile președintelui ucrainean.

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a mai declarat miercuri că aproape 6.000

de ruși au fost uciși în primele șase zile ale invaziei Moscovei și că Kremlinul nu va reuși să cucerească țara sa cu bombe și atacuri aeriene.

Citeste si: Volodimir Zelenski, avertisment pentru Vladimir Putin: „Nu pierdeți timpul”


De asemenea, președintele Ucrainei a vorbit despre atacul Rusiei asupra Babyn Yar, locul unui masacru contra evreilor în al Doilea Război Mondial comis de trupele de ocupație germană:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Război în Ucraina
În Ucraina au loc lupte de mai bine de șapte zile[Sursa foto: Instagram]

„Această lovitură dovedește că pentru mulți oameni din Rusia, Kievul nostru este ceva absolut străin".

„Ei nu știu nimic despre Kiev, despre istoria noastră. Dar toți au ordin să ne șteargă istoria, să ne șteargă țara, să ne șteargă pe toți", a adăugat președintele ucrainean în discursul video difuzat miercuri dimineață.

 

 
 
 
 
 
View
this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Володимир Зеленський (@zelenskiy_official)

Președintele Ucrainei, ținta unui asasinat

Oficiali ucraineni au dezvăluit în urmă cu câteva ore faptul că președintele Ucrainei a devenit ținta soldaților ceceni, însă tentativa de asasinat a fost dejucată la timp.

Citeste si: Mesajul emoționant al soției președintelui Ucrainei pe 1 martie 2022, în plin război cu Rusia: „Ce înfricoșător”

„Avem informaţii detaliate despre operaţiunea specială care urma să fie pusă în practică nemijlocit de către cecenii lui Kadârov (Ramzan, liderul pro-Kremlin al Ceceniei) privind lichidarea preşedintelui nostru", a declarat Aleksei Danilov, marţi, într-o intervenţie la postul de televiziune Ukraina-24.

 

„Pot să vă spun că am primit informaţii despre cecenii trimişi în Ucraina de la reprezentanţi ai FSB care nu au dorit să ia parte la acest război sângeros.

Datorită acestui fapt, un grup de elită al lui Kadârov care a venit aici pentru a-l elimina pe preşedintele nostru a fost distrus", a mai declarat el.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Mesajul emoționant al soției președintelui Ucrainei pe 1 martie 2022, în plin război cu Rusia: „Ce înfricoșător”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies