„Prețuri de Elveția.” Care sunt prețurile produselor vândute de mama Geta și Getuța la târgurile de specialitate?

„Prețuri de Elveția.” Care sunt prețurile produselor vândute de mama Geta și Getuța la târgurile de specialitate?
„Prețuri de Elveția.” Care sunt prețurile produselor vândute de mama Geta și Getuța la târgurile de specialitate?

Familia Sterp a participat acum mai mult timp la Târgul din Negreni, județul Cluj, unde au comercializat produse lactate și carne de oaie.

Familia Sterp se dedică producerii de produse mezeluri și lactate, folosindu-se de laptele și carnea provenite de la stâna de oi pe care o au în proprietate.

Șefa acestei afaceri este nimeni alta decât mama Geta, care s-a implicat cu pasiune în acest domeniu. Cu toate acestea, nu este singura care lucrează din greu în acest sens, deoarece este asistată de fiica sa, Getuța, care este o parte vitală a efortului depus pentru a menține și dezvolta afacerea familială.

Citește și: „Lucrăm constant la asta. Am lucrat și cu un terapeut pentru problemele personale.” Iubita lui Culiță Sterp, mărturisiri neașteptate, după trei ani de relație cu artistul

Cele două au participat la un târg tradițional

În urmă cu ceva timp, mama Geta și fiica sa au participat cu entuziasm la Târgul din Negreni, din Cluj, pentru a-și oferi produsele naturale, proaspăt obținute de la turma lor de oi, crescută cu grijă în condiții ideale.

Totuși, nu au fost singure în această aventură de vânzare, ci au avut un ajutor neprețuit.

De obicei, cele două femei obișnuiau să lucreze împreună, dar de data aceasta, în cadrul târgului, ele au beneficiat de sprijinul lui Sebastian Crăciunescu, soțul Getuței. Sebastian s-a implicat activ, asistându-le în așezarea produselor pe tarabe și în procesul de vânzare. Astfel, efortul comun al familiei a fost pus în valoare pentru a oferi vizitatorilor gusturi autentice și produse naturale de înaltă calitate.

Printre cei care au trecut pe la standul familiei Sterp se număra și un fan entuziasmat care i-a recunoscut pe cei trei membri ai familiei. Această întâlnire neașteptată a adăugat o notă specială evenimentului și a consolidat relația caldă pe care familia Sterp o are cu comunitatea și susținătorii săi.

Individul a reacționat rapid, scoțând imediat telefonul din buzunar pentru a începe să filmeze.

Scopul său era de a împărtăși informația că familia Sterp punea la vânzare diverse produse la târgul din Negreni.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În momentul filmării, membrii familiei Sterp erau vizibil implicați în activitățile lor, demonstrând o dedicare remarcabilă față de afacerea lor. În filmare, s-au putut observa cu claritate produsele variate pe care le ofereau spre vânzare, alături de prețurile acestora.

Aceste prețuri au stârnit reacții diverse din partea comunității de pe TikTok, unele dintre aceste reacții exprimând dezacord sau nemulțumire cu privire la costurile produselor respective.

Oamenii din online au fost șocați de prețurile mamei Geta

La standul mamei Geta, prețurile pentru produse erau diferite: 60 de lei pentru brânza de burduf, 75 de lei pentru cașcaval și 90 de lei pentru untul de oaie.

Sloiul era 80 de lei kilogramul, jumările 85, iar telemeaua 60 de lei.

„Bună ziua, uitați dragilor cât de bine a ieșit sloiul de oaie! Vă aștept cu drag la târg să cumpărați, sloi, telemea foarte bună de oaie și multe alte bunătăți ce mai avem pe aici. Vă pup”, a spus Getuța.

Este important de menționat că toți știau că produsele oferite de mama Geta erau de înaltă calitate și proveneau din surse naturale, ceea ce justifica prețurile mai ridicate.

Cu toate acestea, chiar și cu această explicație, internauții au manifestat o reacție de revoltă față de costurile produselor oferite.

„Cum vând puțin, cum umflă prețul./ Voi vedeți ce prețuri au?/ Prețuri de Elveția!/ 60 de lei un kg și salariul e de 1.800 de lei, incredibil.”,   au fost câteva dintre comentariile celor din online.

Cu toate criticii aduse, familia Sterp a avut parte și de o serie de comentarii pline de susținere din partea fanilor lor.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Respect pentru așa familie frumoasă și muncitoare!/ Ce aș cumpăra și eu de la voi!! Numai bunătățuri./ Dacă ne vom bate joc de producătorii locali vom ajunge să mâncăm doar gunoaiele străinilor din supermarket, fără să avem alternative.”,   au spus admiratorii familiei Sterp.

Getuța a fost foarte fericită pentru că ea și mama Geta au reușit să vândă toată marfa de la târg.

„Prieteni haideți să vă arăt cum a fost astăzi la târg. Cam așa a fost, am vândut tot, mama a terminat toată brânza și dimineață îl așteptăm pe Iancu să ne aducă marfă proaspătă și multă”, a mai spus Getuța.

Citește și: „Pe vremea aceea, era foarte greu să ai acces la sistemul medical de calitate. O lună de zile a stat în comă.” Adela Popescu a avut parte de momente dificile, în urmă cu mai mulți ani

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Pe vremea aceea, era foarte greu să ai acces la sistemul medical de calitate! O lună de zile a stat în comă.” Adela Popescu a avut parte de momente dificile, în urmă cu mai mulți ani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies