Previziuni ÎNFRICOȘĂTOARE despre un cutremur MARE făcute de Maria Ghiorghiu. "Cu durere în suflet vă spun că..."

Previziuni ÎNFRICOȘĂTOARE despre un cutremur MARE făcute de Maria Ghiorghiu.
Previziuni ÎNFRICOȘĂTOARE despre un cutremur MARE făcute de Maria Ghiorghiu. "Cu durere în suflet vă spun că..."

Previziuni ÎNFRICOȘĂTOARE despre un cutremur MARE făcute de Maria Ghiorghiu. "Cu durere în suflet vă spun că..."

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a scris pe blogul ei despre un cutremur puternic.

În timp ce în România cutremurele se tot înmulțesc, Maria Ghiorghiu a scris pe blogul personal despre un cutremur mare care ne va lovi!

„În timp ce scriam aici pe Blog, văd înspre Apus luciul unei Ape și când spun luciu spun că era de o culoare albă, luminată parcă de LUNA de pe Cer sau chiar de Soare.

Vedeam, dragilor, așa precum am privi acum dinspre stânga spre dreapta, vedeam cum Apă se ridica și se lasă imediat, precum ar face niște pași mari încontinuu, se ondula de pe dedesubt. Apa nu mai era nici albastră și nici neagră! Apa era albă, iar Cutremurul de sub ea se manifesta violent; valurile ondulate se formau cu repeziciune de la stânga la dreapta, așa precum scriu eu acum.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Prieteni dragi, cu durere în suflet vă spun că vom auzi de un Cutremur violent în Apă, Cutremur ce ar putea fi urmat (Doamne ferește) și de un Tsunami.

Unde anume sau când se va produce nu mi s-a descoperit.

Dar noi putem face ceva în acest sens, și anume: să ne rugăm la MAICA DOMNULUI și la BUNUL DUMNEZEU ca nu cumva totul să se transforme într-o mare Calamitate sau într-un mare Dezastru.

Dumnezeu să ne apere pe noi toți. dar și pe frații și surorile noastre întru HRISTOS, acolo unde se va produce acest Cutremur sub apă sau poate fi și pe uscat, dar cu mari consecințe asupra Apelor, fiind în pericol de a avea loc și un TSUNAMI”, a scris, recent, Maria Ghiorghiu pe blogul personal.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Prăjitura cu căpșuni, rețeta delicioasă a Elwirei Petrei. „Neapărat încercați rețeta asta”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies