Previziuni Urania pentru perioada 28 aprilie – 4 mai 2018. Luna Plina in Scorpion

Previziuni Urania pentru perioada 28 aprilie – 4 mai 2018. Luna Plina in Scorpion
Previziuni Urania pentru perioada 28 aprilie – 4 mai 2018. Luna Plina in Scorpion

Taur

 

Între 28 şi 29 aprilie dimineaţa, informaţii de natură să bucure sau să sugereze o echilibrare a relaţiilor de muncă. Discuţii profitabile cu şefii în vederea obţinerii unui salariu convenabil. Totuşi, în acest răstimp, nativii pot avea insomnii, migrene, agitaţie sau grija zilei de mâine. Între 29 aprilie, după ora 09:12‘, şi 1 mai după-amiaza, tensiuni mocnite în plan partenerial.

Nativii vor nutri sentimente profunde de nemulţumire şi de dezamăgire, provocate de soţ/soţie, partener de proiect, asociat, colaborator; Taurii pot dezvolta sentimente negative din cauza conflictelor anterioare care nu s-au rezolvat, a relaţiilor incorecte, a abuzurilor la care aceia s-au dedat. Pe 30 aprilie, Luna Plină în Scorpion va amplifica aceste contradicţii permiţând tensiunilor acumulate să ţâşnească sub forma unui val de reproşuri, de atacuri verbale motivându-i să ia măsuri speciale de protecţie personală (a banilor, a bunurilor, a unui statut, a imaginii).
Etapă negativă pe fond în cazul proceselor şi litigiilor.

 

Între 1 mai, după ora 17:20‘, şi zorii zilei de 4 mai, nevoia de a apela la soluţii oficiale pentru a rezolva o chestiune de ordin material (contacte, angajamente scrise şi confirmate de apostila unui notariat, adeverinţe eliberate de instituţiile statului). Noroc sau şansă de a intui o manieră adecvată de a acţiona în beneficiul material personal.

Din 4 mai, după ora 04:16‘, abordare curajoasă a unor secvenţe neplăcute la capitolul conştiinţă, ideal, proiecte de perspectivă. Nativii „îşi vor lua inima în dinţi” şi vor dori să pună ordine în ideile destabilizate de tot felul de piedicile din planul vieţii personale (vârstă, stare de sănătate, obligaţii de familie, studii incomplete, carenţe de pregătire profesională) sau a neputinţelor provocate de barierele instituţionale, legale şi administrative.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Giani Kirita de la Exatlon e innebunit dupa Pamela Anderson: „Cand vezi o gagica buna iti fac ochii in cap ca la aparatele electronice”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies