Previziuni Urania pentru perioada 28 aprilie – 4 mai 2018. Luna Plina in Scorpion

Previziuni Urania pentru perioada 28 aprilie – 4 mai 2018. Luna Plina in Scorpion
Previziuni Urania pentru perioada 28 aprilie – 4 mai 2018. Luna Plina in Scorpion

Gemeni

 

Între 28 şi 29 aprilie dimineaţa, dorinţă de relaxare, atitudine evazivă faţă de efort şi implicare în activităţi solicitante fizic sau psihic. Atitudine neserioasă faţă de un partener de aventură: în intenţia lor, Gemenii nu vor dori să ia lucrurile în serios, să se angajeze într-o relaţie stabilă; curiozitate, jocuri sentimentale, frivolitate, mondenitate. Context bun pentru interpreţii care evoluează în faţa publicului „în direct”, prin spontaneitate, expresivitate, fler, intuiţie şi bună capacitate de exprimare vocală.

 

Între 29 aprilie, după ora 09:12‘, şi 1 mai după-amiaza, cele două case ale sănătăţii vor fi puse la încercare de Lună care, pe 30 aprilie, se va afla în ipostaza de Lună Plină în Scorpion, ceea ce va spori factorii de risc cu privire la un eventual dezechilibru endocrin, la starea de sănătate a aparatului urinar,  a aparatului genital, la posibilele infecţii pe aceleaşi segmente anatomo-fiziologice cărora li se adaugă şi un factor infecţios la nivelul sinusurilor, dentiţiei, maxilarului inferior, a laringelui sau faringelui (răceală, gripă, viroză).

Relaţii pline de nemulţumire, stres şi disconfort la locul de muncă; posibile şicane sau învinuiri formulate de şefi şi/sau colegi în încercarea de a-i destabiliza. Între 1 mai, după ora 17:20‘, şi zorii zilei de 4 mai, tentativa de a introduce o nuanţă principială sau corectă în abordarea partenerilor de orice fel. Comportament amabil, îngăduitor, vădind o mare putere de a se adapta la exigenţele momentului în orice tip de dialog sau activitate desfăşurată în comun.
Pe 4 mai, după ora 04:16‘, Luna îşi va începe traseul prin casa beneficiilor materiale dar nu va genera o destindere ci, dimpotrivă, va accentua preocupările nativilor în dorinţa lor de a „urni” lucrurile, de a debloca nişte interdicţii sau ostilităţi.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Giani Kirita de la Exatlon e innebunit dupa Pamela Anderson: „Cand vezi o gagica buna iti fac ochii in cap ca la aparatele electronice”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies