Previziunile zodiacale pentru săptămâna 5 -11 august! Ioan Burculeț spune care este zodia care va fi avantajată din punct de vedere astrologic

Previziunile zodiacale pentru săptămâna 5 -11 august! Ioan Burculeț spune care este zodia care va fi avantajată din punct de vedere astrologic
Previziunile zodiacale pentru săptămâna 5 -11 august! Ioan Burculeț spune care este zodia care va fi avantajată din punct de vedere astrologic

Lucrurile si aspectele pentru intervalul 5 – 11 august  incep sa mai descreasca in intensitate si nu intamplator pasim intr-o saptamana cu stare psiho-emotionala mult mai buna si in conformitate cu ecuatia astrologica a momentului care ne aduce acel echilibru de care fiecare avem nevoie, susține specialistul în astrologie Ioan Burculeț.

Dincolo de semnul zodiacal pe care il reprezentam sau ascendentul din momentul nasterii, conferit de ora si astrograma personala a fiecaruia dintre noi, dinamica, echilibrul, echidistanta si armonia, pacifismul, spiritul defensiv sunt doar cateva dintre cuvintele cheie care ne vor caracteriza la inceput de saptamana, luni si marti. Asociativitatea, parteneriatele din mediul managerial, latura sentimentala si latura creativitatii pe care le vom folosi, determina un inceput de saptamana mult mai motivant pentru fiecare nativ in parte.

Miercuri si joi vom fi mai incisivi si intuitia va juca un rol important care bine directionata poate aduce popularitatea la unii nativi, pentru altii castigurile si pentru cealalta parte, solutionarea in planul profesional al unor aspecte stringente si care in luna iulie nu au putut fi solutionate sau finalizate cu succes din cauza anumitor auspicii nefavorabile.

De vineri, situatia se modifica, asta nu inseamna ca finalul de saptamana nu va fi bun.

Din contra, ne vom bucura de rezultatele noastre si vom fi prezenti in anturaje care prin nuantele lor vin in ajutorul nostru cu starile de spirit pozitive si care pot deborda de bucurie sau emotiile pozitive care ne vor caracteriza.

Mersul direct al planetei Mercur vine si deblocheaza o serie de inconveniente in acte, inscrisuri, comunicare, latura contractuala, calatorii si transporturi. Medierea va fi la ea acasa si spre finalul saptamanii, mentalul va deveni mult mai alert pentru ca pana atunci va mai fi intr-o forma de autoconservare! Duminica, inceputul tranzitului lui Mercur in constelatia Leu va aduce

avantajele care vor fi folosite in etapa imediat urmatoare.

Imbucurator, descresterea in intensitate a planetei Marte care scade din tot ceea ce a provocat simbolic in ultimele doua saptamani si din acest interval 5 – 11 august ne vom regrupa mult mai bine efortul, pentru unii nativi conditia fizica, pentru altii potentialul emotional va fi mult mai determinant.

Creativitatea va fi stimulata si latura esteticii de catre conjunctia Venus care se va intalni cu Soarele si aduce linistea de care aveam nevoie, inspiratia de moment, dispar formele agresivitatii verbale, revine autoconservarea

si mentalul colectiv se va pozitiona intr-o atitudine defensiva fara sa mai fim nevoiti a face reprosuri in jurul nostru sau a ne pierde echilibrul prin incordarile inutile care ne-au caracterizat tot in ultimele doua saptamani ca si climat general din punct de vedere astrologic!

Horoscop saptamna 5-11 august pentru Berbec

Berbec: pentru nativii acestui semn zodiacal si persoanele cu ascendentul in Berbec se anunta un inceput de saptamana bun si asta daca fac referire ca luni si marti solutionati parteneriate, contracte, raporturile si relatiile cu furnizorii vor fi mult mai active si

contractele se vor dezvolta de la sine atat in plan persoanal cat si profesional. Un aspect important va fi pentru saptamana 5 – 11 august, sectorul sentimental, unde pentru persoanele singure sau cuplurile casatorite, nuantele revin la normal si cooperarea va fi mult mai buna!

In raporturile cu membrii familiei dar si copiii vostri aspectele se tempereaza si saptamana, continua miercuri si joi cu o nuanta de colaborare la unison.

Avantaje vor avea nativii care detin afaceri de familie si sunt mult mai privilegiati. Fenomentul procreerii este bine aspectat si nu m-ar mira daca viitoarele mamici au o etapa a sarcinii mult mai buna sau celelalte pot fi interesate de elementul procreerii!

O saptamana de pozitivitate de la inceputul ei pana la final insa secretul pe care trebuie sa il stiti, are directa legatura cu banii, bunurile si investitiile, doar ca va trebui sa fiti mult mai temperati in cheltuielile voastre!

Horoscop saptamna 5-11 august pentru Taur

Taur: si pentru voi saptamana incepe bine in sectorul profesional si arealul sanatatii pentru ca luni si marti aveti parte de cele mai bune rezultate. Daca activati in sectorul institutiilor bancare sau cel estetic, va fi o saptamana a castigurilor. La inceput de saptamana demarati planuri, proiecte si nuante pe care o sa le puneti in practica si factorul motivational va fi la el acasa!

Miercuri si joi beneficiati de intruniri importante care au legatura cu spectrul profesional in sensul asociativitatii si o sa culegeti beneficiile unor contracte intre voi si furnizori pe care nu le gandeati. Interesant este faptul ca vineri si sambata conturile se vor “ingrosa” vizibil si castigurile nu vor intarzia sa apara! O atmosfera in contextul vostru mult mai detensionata, in care va focusati foarte bine pe anumite proiecte imobiliare si acum vor veni rezultatele pe care le asteptati de ceva timp! Contracte, sponzorizari, actiune si dinamica care isi va face resimtita prezenta.

Persoanlitatea va fi in schimbare totala si chiar daca mai resimtiti unele aspecte si inadvertente la final de saptamana, sambata si duminica o sa vedeti ca le depasiti cu bine si multa motivare!

Horoscop saptamana 5-11 august pentru Gemeni

Gemeni: inventivitatea voastra si dinamismul, faptul ca va implicati la inceput de saptamana in mai multe proiecte consecutiv si o sa finalizati toate nuantele pana la finalul intervalului 5- 11 august, nu sunt altceva decat atributele saptamanii astrologice pe care o parcurgeti de luni si pana la final de saptamana! Tonus, adaptabilitate, incidentele si evenimentele nefericite descresc in intensitate, astfel incat solutionati luni si marti un proiect care viza vecinii. Daca aveati documente de semnat sau aprobat pentru imobilul in care locuiti si aveti nevoie de semnaturile acestora pentru o modificare, atunci totul se vor conforma asa cum ati gandit in trecutul apropiat.

Deplasarile, calatoriile pe distante lungi va pot conferi echilibrul in actiunile voastre, fie ca vorbim de aspectul profesional sau de cel personal. De ce? Pentru ca deplasarile pot solutiona acele nuante ramase nefinalizate. Faptul ca va puteti folosi calitatile oratorice in toate planurile, directiile si ideile vor prinde contur, indeosebi in sectorul profesional miercuri si joi, cand o sa aveti acele confirmari morale, de atunci situatia se va schimba si gradul de a privi detasat aspectele importante din jur, va vor focusa mult mai bine pe fiecare dintre voi sau persoana cu ascendentul in constelatia Gemeni!

O saptamana in echilibru si in care spontanietatea poate aduce acel element surpriza, castig sau evidentiere in contextul unei actiuni!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Horoscop saptamna 5-11 august pentru Rac

Rac: sunteti cei mai avantajati daca as putea defini intervalul 5- 11 august pentru ca inspiratia, echilibrul la inceput de saptamana, popularitatea luni si marti vor fi in crestere. Intuitia o puteti folosi in spectrul activitatilor care vizeaza raporturile si relatiile cu mebrii familiei, parintii, copiii! Schimbarile in interiorul caminului sau la biroul in care va desfasurati activitatea vor trebui sa aduca o reimprospatare a tot ceea ce va doreati pana in acest punct! Mai mult, pentru persoanele angrenate in activitati cu pensiuni, restaurante, reparatii bijuterii, spectrul imobiliar si alte nuante care au directa conotatie cu lichidele sunteti cei mai privilegiati!

Din a doua parte a saptamanii va trebui totusi sa fiti mult mai atenti in raporturile si relatiile profesionale, chiar daca succesul va surade! Pe de alta parte, amicii, prietenii de familie, vecinii si raporturile socio-umane pot fi usor deteriorate insa acest aspect nu va trebui sa va ingrijoreze. Se restabilisec aspectele in aceasta saptamana si in tot ceea ce inseamna sectorul sentimental. Aici lucrurile si aspectele, forma comunicarii isi vor mai reveni la normalitate si evident asta va vor face mult mai determinati!

Oportunitatile din spectrul profesional nu vor lipsi joi, vineri si sambata cand potentialul va fi unul maximal datorita intuitiei voastre.

Horoscop saptamna 5-11 august pentru Leu

  Leu: nativii Leu si persoanele cu ascendentul in acest semn zodiacal vor incepe saptamana cu dreptul si asta deoarece o supriza placuta, un dar, o scrisoare sau un e-mail de confirmare ca sunteti acceptati la un interviu pot sa fie nuantele de constructivitate a personalitatii proprii! Examenele si toate implicatiile care au legatura cu studiul vor fi elementele cheie luni si marti.

Va sincronizati ulterior foarte bine pentru solutionarea unor cumparaturi pentru imobilul vostru si evident rezolvarea intr-o chestiune succesorala pentru unii nativi Leu pe care o asteptati de mult timp. Ei bine, ecuatia de Destin va va surade in aceasta saptamana si nu intamplator incepeti sa rezonati mult mai bine si cu partenerul de viata! De fapt, motorul vostru din viata.

 Un mental constructiv si idei pozitive care schimba intreaga adaptabilitate la cerintele din jur, nu in ultimul rand personalitatea si crizele care deja dispar de la inceputul saptamanii pana la final. Este vorba despre nehotararile care nu v-au menajat in ultimul interval de timp.

 Profesional chiar daca anumite aspecte joi si vineri risca sa se duca intr-o directie nedorita, o sa fiti stapanii vostri astfel incat, in cele din urma reusiti sa va mobilizati in directiile care va sunt aducatoare de beneficii si constructivitate. O saptamana in care puteti incerca pe toate planurile evolutia si nu o sa ramaneti fara rezultate!

Horoscop saptamna 5-11 august pentru Fecioara

Fecioara: consider ca luni si marti aveti inspiratie si predispozitie crescuta catre tot ceea ce inseamna castig, achizitii sau investitii in care va folositi intuitia si aveti randament in tot ceea ce va propuneti cand vine vorba atat de investitiile proprii pentru unii nativi dar si sectorul profesional in functie de interesele voastre! Un lucru este cert, inceputul de saptamana aduce acel castig pe care il asteptati de ceva timp.

Situatiile dintre voi si mediul inconjurator, mai ales raporturile si relatiile socio-umane va sunt favorabile astfel incat colaborarile din plan profesional vor implica si colegii care spre surpinderea voastra vor sari in ajutor, evident nu fara lipsa unui interes dar pe care il monitorizati foarte bine pana spre finalul intervalului 5- 11 august!

Interesant va fi finalul de saptamana in care va gestionati, focusati, canalizati mult mai bine pentru tot ceea ce inseamna activitatile domestice, investitiile imobiliare si in contextul vostru insa nu atat de intens. Faptul ca luati decizii care sa multumeasca si pe restul membrilor din familia voastra este un aspect care va aduce in cele din urma reconcilierea. Sanatatea isi revine, ceea ce consider ca este excelent pentru voi!

Horoscop saptamana 5-11 august pentru Balanța

Balanta: nativii acestui semn vor fi privilegiati in aceasta saptamana si nu numai, va trebui sa iau in calcul si nativii cu ascendentul in constelatia Balanta. Va fi saptamana in care eforturile voastre sunt recompensate de catre Univers si asta spune totul. Luni si marti aveti la dispozitie increderea in fortele proprii si nu aveti limite in calea realizarilor indiferent de natura acestora!

 Miercuri si joi vor fi doua etape importante in solutionarea anumitor aspecte importante. Primul in sectorul profesional unde independent de vointa voastra, Destinul va va aduce o sansa in calea progresului si mai urcati o treapta in evolutia socio-profesionala! Nu in ultimul rand intrunirile, sedintele si dezbaterile publice care va vor motiva sa aduceti acele argumente care practic va vor ajuta in evolutie.

 Sentimental- si aici va pozitionati bine astfel incat asa cum spune zicala romanului: “iese Soarele pe strada voastra!” Pentru acele persoane singure va fi o saptamana in care puteti sa va gasiti jumatatea si din punct de vedere al asociativitatii tot ceea ce are si conotatie profesionala poate aduce de la sine o colaborare de bun augur!

 Problemele de sanatate sunt in revenire si va refaceti organismul. Important este ca atat psiho-emotional va vindecati cat si din punct de vedere fizic ceea ce va aduce un final de saptamana pe care il petreceti in compania oamenilor care va apreciaza eforturile si nu numai, pe toate planurile!

Horoscop saptamana 5 -11 august pentru Scorpion

Scorpion: incepeti saptamana inspirati, acesta este cuvantul cel mai potrivit. Luni si marti vor fi doua zile in care va reveniti cu anumite afectiuni, pentru ca nu trebuie sa uitam in ultimele doua saptamani v-ati resimtit! Pe de alta parte, va fi o saptamana incepand de miercuri in care pana la finalul ei aveti parte de acele confirmari si realizari din planul profesional care abia acum va vor aduce recunoasterea din partea celorlalti dar si o mobilizare mult mai activa in sectorul exercitarii profesiei, oricare este domeniul in care activati!

Practic, spre final de saptamana vineri, sambata si duminica chiar o sa aveti parte de castiguri, investitii si anumite facilitati direct din partea universului. Castigurile vor fi pe masura si faptul ca puteti primi bunuri sub forma de cadouri din partea anumitor persoane, este meritul muncii si aprecierii voastre de catre celelalte persoane.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Suportul, atat din tara cat si de peste hotare, faptul ca solutionati anumite aspecte evidente vor aduce o latura a satisfactiei si aprecierilor venite din partea superiorilor vostri. Dupa o luna iulie agitata si care v-a adus numai prejudicii pe toate planurile, Scorpionii si persoanele cu ascendentul in Scorpion renasc in aceasta saptamana!

Un interval in care va trebui sa va focusati pe obiectivele proprii si sa iesiti din anonimat, sunt cateva dintre cuvintele cheie. In plan sentimental va trebui sa aveti rabdare pentru ca situatia nu va avantajeaza deocamdata.

Horoscop saptamana 5-11 august pentru Sagetator

Sagetator: Luni si marti, doua zile in care implicarea in raporturile si relatiile socio-umane va aduc recunoasterea indiferent de pozitia pe care o aveti in raporturile si relatiile cu cei de la serviciu, fac referinta la colegi. Superiorii va apreciaza si ei ideile, planurile si proiectele de interventie pe care le vor sustine. Sedintele si intrunirile la inceput de saptamana va vor aduce zambetul pe buze.

 Va trebui sa fiti mai activi miercuri si joi, o usoara stare de apatie isi va pune amprenta in aceste zile pe intreaga personalitate si din a doua parte a zilei de vineri vedeti lucrurile si aspectele din jurul vostru altfel!

 Ceea ce trebuie sa cunoasteti despre intervalul 5- 11 august, este ca va relansati din punct de vedere financiar in prima faza cu sectorul profesional si chiar daca unii din a doua parte a saptamanii nu va impartasesc opiniile o sa vedeti cum reusiti in cele din urma sa aduce echilibrul si in castigurile proprii!

  In plan sentimental aspectele nu vor cunoaste o imbunatatire vizibila sau elemente iesite din comun si asta pentru ca va cramponati in continuare in anumite detalii si aspecte din trecut care nu isi au utilitate aici si acum. Va trebui sa aveti in vedere si ciclotimia starilor psiho-emotionale pentru ca vor mai fi o serie de argumente care vor contribui la schimbarea dispozitiei psihice si problemele se pare au conotatie cu membrii familiei!

Horoscop saptamana 5-11 august pentru Capricorn

Capricorn: incepeti inspirati luni si marti activitatea din spectrul profesional indiferent de ocupatia voastra si sectorul de activitati pe care il reprezentati. Ceea ce trebuie sa stiti este ca intuitia pentru prima data nu va joaca feste si va trebui sa faceti uz de ea.

 Miercuri si joi, doua zile in care va continuati proiectele demarate din sectorul profesional dar in care vor prima intrunirile, sedintele, activitatile in care factorul uman este asociat cu ideile si schimbul de pareri astfel incat, in cele din urma o sa aveti parte de o crestere vizibila si voi in popularitate. Sectorul financiar cunoaste o imbuntatire pentru acest interval 5 – 11 august si investitiile pot fi pe masura asteptarilor. Orice investitie in planul personal sau achizitie din prisma sectorului pe care il reprezentati vor fi oportunitati de relansare si faptul ca mai scoateti cateva cheltuieli este cel mai important lucru.

 Incapatanarea va prinde contur din raporturile si relatiile cu cei mici, copiii vostri, indiferent de varsta acestora, va vor reprosa ca nu ati intervenit la timp sau ca din punct de vedere al comunicarii exista cateva probleme. Totul este un ansamblu al viziunii in care atat voi dar si copii in cele din urma pot gresi, si asta pentru ca vulnerabilitatile la acest capitol cunosc nuante care deschid ”cutia Pandorei” in ceea ce vizeaza polemicile. Sentimental, desi totul pare ca merge excelent, aspectele nu stau chiar asa si va trebui sa evitati contactele cu persoanele moracanoase sau critice.

Horoscop saptamana 5- 11 august pentru Varsator

Varsator: o saptamana care va aduce si confera suportul colegilor, prietenilor, superiorilor partenerei de viata si iata cum la inceput de saptamana luni si marti aveti sprijin independent de vointa voastra. Nativii Capricorn si persoanele cu ascendentul in acest semn sunteti privilegiatii saptamanii. Se reconfirgureaza totul in jurul vostru si priviti cu mai multa incredere etapele si evenimentele viitoare.

 Important este ca starea de sanatate se stabilizeaza vizibil si aveti acel surplus energetic ca fundament pentru ceea ce aveti in desfasurare. Fiind atat de bine nuantati si echilibrati in acelasi timp rezultatele clar nu vor inceta sa apara si asta va fi factorul de evolutie pentru miercuri si joi, cand va vor fi recunoscute meritele muncii voastre in sectorul profesional, in mod contrar asteptarilor si din partea superiorilor care in ultima perioada mai mult v-au apostrofat decat sa va aduca acea stare de liniste pentru creativitatea din sectorul muncii voastre!

Se intrevad si in cazul vostru castiguri pe intreg parcursul saptamanii si o revenire din acest punct de vedere pentru ca o parte din resurse erau epuizate si aici nu vorbim numai de starea de spirit ci de avantajele din planul material!

Horoscop saptamana 5- 11 august pentru Pesti

Pesti: Luni si marti, doua zile in care principalele forme de realizare pot veni atat din sectorul reusitelor profesionale si anumite sume restante din trecut pe care trebuiati sa le primiti in trecutul apropiat insa aspectele din ultimele doua saptamani au fost de blocaj total. Ei bine, toate aceste nemultumiri si alte nuante din latura finantelor isi vor avea solutionare.

 Va fi ulterior o continuitate a saptamanii miercuri si joi in care vor prima raporturile si relatiile cu persoanele din afara tarii, faptul ca puteti pune in ordine detaliile unei deplasari sau calatorii in strainatate va va aduce zambetul pe buze si de aici pana la actiune care poate fi vizibila la final de saptamana nu mai este mult de lucru sau de asteptat. O saptamana care se poate evidentia prin sustinerea de examene si evident sa treceti cu bine majoritatea incercarilor din acest punct de vedere, cu mentiunea ca pentru finalul de saptamana va trebui sa va conservati mult mai bine energia psiho-emotionala, rabdarea si evident persuasivitatea!

Principalele aspecte de vulnerabilitate in cazul nativilor Pesti si al persoanelor cu ascendentul in acest semn zodiacal, au conotatie cu erorile in acte, inscrisuri si documente, erorile in comunicare, evident intre voi si frati, surori, cumnati, cumnate! Sa nu uit de oscilatiile din a doua parte a saptamanii in plan emotional cand datorita exuberantei la unii nativi sau a emotiilor negative pentru ceilalti puteti sa epatati cu anumite afirmatii si puncte de vedere.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies