Prezentatoarea TV Ramona Ilie s-a căsătorit, după 12 ani de relație

Ramona Ilie
Ramona Ilie

Ramona Ilie și iubitul ei s-au căsătorit după 12 ani de relație! De ce au așteptat atât de mult pentru a face nunta?

Ramona Ilie și iubitul ei formează un cuplu de 12 ani, dar se cunosc de 16, iar abia acum trei săptămâni au decis să se căsătorească. Nunta a avut loc într-o locație exclusivistă în Corbeanca, unde au fost prezenți nu mai puțin de 120 de invitați. Toți s-au întrebat de ce au așteptat atât de mult pentru a face acest pas important, iar răspunsul a venit chiar de la îndrăgita prezentatoare TV.

Citeste si: Monica Bârlădeanu are planuri mari în viitorul apropiat: „Un copil în brațe și cu un altul în burtă”. În cât timp se va întâmpla totul

Ramona Ilie
Ramona Ilie[Sursa foto: Facebook]

Ramona Ilie s-a căsătorit după 12 ai de relație

Frumoasa vedetă și soțul ei și-au organizat nunta singuri, fără ajuor din partea părinților sau rudelor, motiv pentru care au avut nevoie de mai mult timp pentru a strânge suma necesară organizării evenimentului la care au visat amândoi.

Mai mult decât atât, Ramona spune că în toți acești ani au avut alte priorități, printre ele numărându-se stabilitatea financiară și achiziționarea unei case.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Anda Adam și noul ei iubit fac nuntă în secret? Apropiații celebrului cuplului au dat cărțile pe față!

„Am avut alte priorități. Ne-am organizat singuri nunta. Ai nevoie de bani și n-am vrut să luăm de la părinți, pentru că am vrut să ne-o facem fix așa cum ne-o dorim noi, nu după indiicațiile celorlalți.(...) Altele au fost prioritățile. Am vrut întâi să ne luăm o casă a noastră, am vrut să fim stabili cu job-ul”, a declarat superba prezentatoare în cadrul unei emisiuni televizate.

Ramona Ilie
Ramona Ilie[Sursa foto: Facebook]

Ramona Ilie, al doilea pas important în viață! Vedeta vrea să devină mămică!

În toți anii pe care i-a petrecut alături de iubitul ei, Ramona a realizat că toate lucrurile trebuie puse la punct foarte bine înainte de a aduce pe lume un copil, iar acum că s-a definitivat și căsătoria poate trece fără probleme la următorul pas. În plus, vedeta spune că înainte de apariția unui copil părinții trebuie să aibă totul legalizat.

Citeste si: Ramona Bădescu, mămică pentru a doua oară? Ce își dorește actrița pentru primul copil: „Mai vine o surioară”

„Am zis că după căsătorie poate urma și un copil și am vrut să știm noi că suntem așezați și liniștiți.(...) Am zis să legalizăm lucrurile pentru că vrem să urmeze și pasul următor”, a mai declarat aceasta.

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ilie Năstase primește a doua șansă de la soția lui, dar în anumite condiții! Ce i-a putut cere Ioana Năstase

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."

Laura Dincă, noi dezvăluiri despre despărțirea de Cristian Boureanu. Cu ce i-a greșit bărbatul: „Nu există cale de împăcare”

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies