Prietenii pot influenta in rau alegerile tale alimentare! Uite cum este posibil acest lucru

Prietenii pot influenta in rau alegerile tale alimentare! Uite cum este posibil acest lucru
Prietenii pot influenta in rau alegerile tale alimentare! Uite cum este posibil acest lucru

Mentinerea unui stil de viata sanatos este o lupta iar uneori prietenii te pot influenta in mare masura, in acesta privinta.

Studiile arata ca foarte multe persoane care au probleme cu greutatea sunt incurajate de prieteni sa faca alegeri nesanatoase cand vine vorba de dieta si sport.

Acest lucru se intampla datorita faptului ca acei “prieteni” vor fie in continuare persoanele care arata bine, in cercul de prieteni, spun cercetatorii. Mai mult, acestia precizeaza ca o persoana care isi petrece timpul cu prieteni care au probleme de greutate, se simte mult mai bine si mai sigura in ceea ce priveste propria imagine.

Pentru a investiga in profunzime acest aspect, cerectatorii au cerut celor intervievati sa dezvaluie motivele pentru care nu isi sprijina prietenii, in alegerea unui stil de viata sanatos. Iata care sunt concluziile:

75% din persoanele chestionate au marturisit ca le place sa fie cele mai slabe din grupul de prieteni.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

64% spun ca prietenii cu probleme de greutate ii fac sa se simta mai bine.

51% sunt ingrijorati ca relatia s-ar schimba daca prietenul lor ar slabi.

39% cred ca odata ce dau jos din greutate, prietenii pot deveni competitori in ceea ce priveste relatiile amoroase.

21% din intervievati spun ca le place cum arata prietenii care au cateva kilograme in plus.

Nu toti oamenii gandesc la fel, insa trebuie sa ai mare grija ce prieteni ai si cat de importante sunt sfaturile lor pentru tine, in ceea ce priveste stilul tau de viata.

Sursa www.femalefirst.co.uk

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies