Prima aparitie a Adelinei la TV dupa ce s-a aflat ca este insarcinata - Radiaza de fericire

Prima aparitie a Adelinei la TV dupa ce s-a aflat ca este insarcinata - Radiaza de fericire
Prima aparitie a Adelinei la TV dupa ce s-a aflat ca este insarcinata - Radiaza de fericire

Adelina Pestritu a venit in emisiunea "Teo Show", unde a vorbit despre sarcina si despre relatia cu iubitul sau, Virgil Steblea.

Adelina Pestritu a fost invitata in emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, unde si-a aratat pentru prima oara burtica de graviduta. Vedeta este insarcinata in trei luni si radiaza de fericire.

Adelina a povestit totul despre sarcina ei la "Teo Show". Vezi imaginile in GALERIA FOTO 

Adelina a lasat-o pe Teo sa ii puna mana pe burtica, sa simta ca este insarcinata, pentru ca burtica nu e foarte vizibila.

 

"Imi doresc sa nu ma opresc la un singur copil.

 

Am cumparat un test de sarcina, nu i-am spus nici lui Virgil ca urmeaza sa il fac. Si am asteptat. Am vazut ca se inroseste prima linie foarte hotarat. A doua linie era ceva timid. M-am gandit ca e expirat.

 

Am o veste si nu stiu cum sa iti spun: sunt insarcinata! El era cu cutitul in mana. Taia ceva! Ma ajuta in bucatarie. Mi-a spus: glumesti. S-a ingalbenit la fata. Nu stiam daca sa ma tin eu sau sa il tin pe el, ca nu cumva sa faca vreo prostie. Nu mai stia de el. Era foarte emotionat, panicat, fericit. Nu stii cum sa reactionezi.

A zis ca se duce la farmacie sa mai cumpere doua teste. Cred ca s-a intors de trei ori, ba uita banii, ba geaca, ba cheile de la masina. Tremura rau, mai ceva ca mine. Incercam sa ne stapanim", a spus Adelina Pestritu.

 

"Am simtit ca trecem la un alt nivel, ca totul devine mult mai serios, ca intervin responsabilitatile. Mi-am schimbat regimul alimentar, chiar daca era foarte sanatos", a mai declarat Adelina Pestritu.

"Vreau gemeni. Mamele noastre, familiile noastre s-au bucurat mult, sunt linistite. Tata, cand a aflat ca sunt insarcinata, a avut o remarca incredibila: Sigur iese tatuat!" 

Adelina Pestritu se marita! Cum arata in rochie de mireasa

Adelina Pestritu a anuntat ca se casatoreste cu iubitul sau, Virgil Steblea. Vedeta arata incredibil in rochie de mireasa. Adelina a mai purtat rochii de mireasa ca model, la targurile de nunti, si a aratat impecabil. 

Adelina Pestritu se marita! Cum si-a anuntat sarcina

"Dragii mei prieteni, varsta de 31 de ani a venit cu cel mai minunat dar pe care puteam sa-l primesc vreodata. Eu si iubitul meu, Virgil, suntem fericiti sa impartasim cu voi vestea ca vom deveni parinti. Fericirea noasta este cu atat mai mare cu cat in curand vom sarbatori si un an de relatie.

Suntem coplesiti de emotii si abia asteptam sa treaca cele 6 luni ramase pana vom fi 3. Speram sa ne descurcam bine in rolul de parinti.", a anuntat Adelina Pestritu pe pagina sa de Facebook.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Ce decizie radicala a luat Adelina Pestritu

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies