Prima aparitie a Alinei de la Exatlon, in platou la WOWbiz! Declaratia controversata a fostei Razboinice: "Nu vad nicio fata in marea finala"

Prima aparitie a Alinei de la Exatlon, in platou la WOWbiz! Declaratia controversata a fostei Razboinice:
Prima aparitie a Alinei de la Exatlon, in platou la WOWbiz! Declaratia controversata a fostei Razboinice: "Nu vad nicio fata in marea finala"

 

Alina de la Exatlon, fosta concurenta din echipa Razboinicilor, a venit in platou la WOWbiz. Este prima aparitie a concurentei de cand s-a intors in tara.
Fosta Razboinica a comentat cele mai noi nominalizari de la Exatlon si a dat un verdict crunt pentru concurente.

"Este o nominalizare corecta, insa nu mi-a placut acuzatia pe care i-a adus-o Vladimir, Belbitei. Nu trebuie sa argumenteze ca nu stie sa inoate dupa 3 luni de zile.

A uitat toate punctele aduse? Sau cum a luptat? Nu mi s-a parut normal.

In privinta Geaninei, consider ca este cea mai slaba.
Larisa este foarte buna, insa nu mai buna decat baietii. M-a batut de multe ori, recunosc, insa baietii sunt mai buni.
Sunt de acord ca e mai buna ca Belbita, insa eu o plac pe Belbita mai mult.
La final vor ramane cei mai buni.

Nu vad nicio fata in finala. Am urmarit si Survivor, am intalnit si alte echipe...Fetele din Romania nu-s mai bune decat baietii.", a spus Alina.

Nici fosta ei colega, Anca, nu a scapat de sinceritatea debordanta a Alinei.

"Imi pare rau sa o anunt in direct. Nu se poate, iubita mea, sa ajungi la Faimosi. Odata ce a participat la Razboinici este foarte urat sa participi pentru echipa adversa.

In al doilea rand, nu e foarte buna. Iar in al treilea rand, Giani nu stiu ce i-ar face."



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Exatlon 17 aprilie. Discutii aprinse intre Giani Kirita si Diana Belbita inainte de eliminare! "Larisa a adus mai multe puncte decat tine"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies