Prima editie a noului sezon „Ochii din umbra” a clasat Kanal D pe primul loc in topul audientelor

Prima editie a noului sezon „Ochii din umbra” a clasat Kanal D pe primul loc in topul audientelor
Prima editie a noului sezon „Ochii din umbra” a clasat Kanal D pe primul loc in topul audientelor

Prima editie a noului sezon „Ochii din umbra”, difuzata duminica, 4 februarie, in intervalul 23:15-25:05, a clasat Kanal D pe primul loc, pe National si All Urban, si pe pozitia a doua, pe Comercial.

Statia a inregistrat astfel 5,2% Rating si 22,5% cota de piata, pe publicul National, 4,3% Rating si 17,7% cota de piata pe All Urban. In cazul telespectatorilor de la orase, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, Kanal D s-a situat pe locul secund, cu 4,2% Rating si 17,7% Share, in intervalul mai sus mentionat.

Minutul de aur, inregistrat la 23:28, a adus in fata telespectatorilor peste un milion de fani ai emisiunii prezentate de Ernest (1.248.000).



Emisiunea „Ochii din umbra” este difuzata in fiecare duminica, de la ora 23:15, la Kanal D! Acest nou sezon introduce telespectatorii in culisele muncii de detectiv, Ernest are acum la dispozitie un adevarat birou de investigatie mobil, o duba dotata cu tehnologie de ultima generatie.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Kanal D, lider incontenstabil de audienta in Prime Time, cu “Exatlon”. In aceasta seara, returul meciului international Exatlon Romania vs. Exatlon Mexic! Cine va fi prima vedeta care paraseste competitia?

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies