Prima fotografie cu Andreea Bălan și fetița! Iată cum arată artista acum, după ce și-a revenit din stop cardio-respirator

Prima fotografie cu Andreea Bălan și fetița! Iată cum arată artista acum, după ce și-a revenit din stop cardio-respirator
Prima fotografie cu Andreea Bălan și fetița! Iată cum arată artista acum, după ce și-a revenit din stop cardio-respirator

Andreea Bălan și-a revenit, după ce a avut parte de clipe critice în spital în timpul cezarianei. Artista făcuse stop cardio-respirator.

A apărut prima imagine cu Andreea Bălan și micuța Clara Maria în brațele artistei. În urmă cu două zile, artista a născut o fetiță sănătoasă, care nu a avut complicații. Din păcate, însă, Andreea Bălan s-a confruntat cu un stop cardio-respirator care i-ar fi putut pune în pericol viața, atât a ei, cât și a fetiței sale, Clara Maria.

În imagine, Andreea Bălan pare a fi bine, este zâmbitoare, cu branulă în mâini, dar fericită și zâmbitoare că a reușit să-și țină în brațe fetița pentru prima oară, conform Spynews.

Citeste si: Teo Trandafir, mesaj dureros după ce Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator: "Eu am fost acolo, aproape de moarte, știu ce înseamnă"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Adevărul despre ce s-a întâmplat cu Andreea Bălan în sala de nașteri

Andreea Bălan a făcut stop cardio-repirator în sala de nasșteri, după ce a adus-o pe lume pe fiica ei și a lui Goerge Burcea, Clara Maria. Anunțul a fost făcut chiar de soțul ei care, după ce au apărut zvonuri legate de starea cântăreței, a publicat un mesaj în care a confirmat ce s-a întâmplat cu artista.

Citeste si: Ozana Barabancea, prima reacție după ce a aflat că Andreea Bălan a făcut stop cardiac: "Răsplata faptelor..."

”În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că, într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă, iar echipa medicală, care s-a comportat ireproşabil, este alături de noi. Fetiţa noastră, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg. Vă mulţumim pentru mesaje şi vă vom ţine la curent cu starea de sănătate a Andreei. Vă mulţumesc, George Burcea”,  a fost mesajul postat de George Burcea.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Andreea Antonescu a dezvăluit cu cine seamănă fetiţa Andreei Bălan

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies