Prima fotografie cu vila Mirelei Vaida. Cum și-a amenajat locuința prezentatoarea TV: „Nicăieri nu-i ca acasă”

Prima fotografie cu vila Mirelei Vaida
Prima fotografie cu vila Mirelei Vaida

Mirela Vaida le-a arătat fanilor cum și-a amenajat vila în care s-a mutat în 2019. Vedeta este foarte mândră de casa ei!

Cu o prezență extrem de plăcută, Mirela Vaida a reușit să strângă rapid o comunitate impresionantă de fani, cărora le dezvăluie tot felul de evenimente din viața ei de zi cu zi. Frumoasa prezentatoare TV are o carieră de succes, iar pe plan personal lucrurile nu au mers mai bine decât acum. În urmă cu scurt timp, vedeta a hotărât să le arate tuturor locuința din afara Bucureștiului în care s-a mutat în anul 2019.

Citeste si: Dieta Mirelei Vaida. Ce alimente a eliminat complet pentru a scăpa de kilogramele în plus

Prima fotografie cu vila Mirelei Vaida
Prima fotografie cu vila Mirelei Vaida[Sursa foto: Instagram]

Cum arată vila în care locuiește Mirela Vaida

Cunoscuta prezentatoare TV și soțul ei au luat o decizie radicală în urmă cu trei ani. Împreună cu cei mici, aceștia s-au mutat la casă, departe de agitația din Capitală și mai aproape de natură.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Recent, Mirela Vaida a publicat pe contul ei de Instagram câteva fotografii cu frumoasa vilă în care locuiește. Evident foarte mândră de felul în care a amenajat-o, vedeta le-a arătat fanilor și faptul că este o mare iubitoare de flori, căci și-a decorat casa cu o mulțime de trandafiri colorați.

„Nicăieri nu-i ca acasă”, a scris Mirela Vaida în dreptul imaginilor.

Citeste si: Cine este soţul Mirelei Vaida. "Este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş.. şi îi place pentru că acolo sunt ardelenii lui."

Prima fotografie cu vila Mirelei Vaida
Prima fotografie cu vila Mirelei Vaida[Sursa foto: Instagram]

Mirela Vaida: „Vedem căprioarele dimineață și porcii mistreți”

Prezentatoarea a decis, împreună cu partenerul ei de viață, că ar fi mai bine să se mute undeva mai aproape de natură, într-o casă mai mare și cu o grădină unde cei mici să își poată desfășura activitățile în voie. Zis și făcut! În 2019 au făcut această schimbare și sunt în mod evident extrem de fericiți.

„Deci ne-am mutat la casă nouă.. Casă mare, 5 camere, spațioasă, luminoasă, teren muult, să alerge iezii, manzii și copiii..

Pădurea e imediat lângă noi, adică ne pică în curte, vedem căprioarele dimineață și porcii mistreți. Mai vedem și serpisori, fluturași și albine, că deh.. am vrut lângă pădure…

E o liniște totală.. dar și prea multă liniște dăunează că eu sunt bolnavă dacă nu mă aud și… mă cam aud!! Îmi zic vecinii că, de când m-am mutat, le-am distrus ecosistemul și liniștea.”, a explicat Mirela Vaida.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Mirela Vaida, bolnavă de ziua ei: „Sper să nu fiu mai rău”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies